Srbija Vesti

Jezivo iživljavanje nad psom kod Paraćina: Monstrum ga bije motkom, urlici se prolamaju ulicom (VIDEO)

Printscreen/Facebook/Stop masakru nad životinjama u Nišu

Na društvenim mrežama pojavio se snimak iživljavanja nad bespomoćnim psom, kog je, za sada nepoznata osoba, krvnički tukla.

Kao mesto dešavanja označen je Paraćin.

– Tagovan je Paraćin, a može biti i okolina. Snimak skidaju sa društvenih mreža zbog prijava. Ne pamtim da me je skoro nešto ispomeralo kao ovi krici. Dajte da nađemo ovaj đavolji brlog – poručili sunsa Instagram stranice @stop_nasilju1.

Oni su potom uputili apel korisnicima da im jave bilo kakvu informaciju koja može pomoći u pronalaženju mučitelja.

Među komentarima osude koji su se nizali ispod snimka, javio se i mladić koji je podelio video i donekle razjasnio šta se desilo.

Naime, prema njegovim rečima, pas je vlasnički i slučajno je ušao u dvorište kod čoveka koji ga na snimku tuče.

– Pas je ušao komšiji u dvorište i gazi mu tamo. Ja sam mu rekao ako baš smeta neka ga izbaci iz dvorišta, nemoj da ga bije – napisao je mladić.

Kako je objasnio, pas je najverovatnije ušao u dvorište jer nije bilo adekvatno ograđeno, a iako vlasnik ne bi trebalo da šeta ljubimca bez povoca, batine nikako nisu opravdanje.

fejsbuk komentari
Printscreen/Facebook

– Pas je spasen od strane autora snimka. To je komšijin pas koji je ušao u tuđe dvorište i ovaj mostrum ga bije, jer navodno gazi nešto što ne treba. Pas je vraćen vlasniku – piše u komentarima.

Morbidan prizor u Beogradu, dečak mami golubove hlebom pa ih podavi i raskomada (FOTO)

82 Shares
Share via
Copy link