Magazin

Rupe, daske trule i ispucale: Ovako je izgledao prelazak preko mosta u Ovčar Banji u septembru (VIDEO)

ispucale-daske-most
Foto: Printscreen

U kakvom je stanju bio most u Ovčar Banji prilikom čijeg rušenja su poginule dve osobe, može se videti na snimku koji je podelila jedna korisnica TikToka.

Na snimku od 11. septembra ove godine se vidi da je most bio u jako lošem stanju, rupe su bile svuda a daske trule i ispucale.

@studiolepotegorana

♬ original sound – studio lepote Gorana

U jednom od komentara ispod videa jedan korisnik TikTok-a je napisao da je na tom mostu bilo znakova za zabranjeno prelaženje.

Međutim, neko je te znakove sklonio.

Do nesreće kod Ovčar Banje došlo je juče oko 11 časova kada se autobus sa turistima iz Zvornika u BiH, koji su u Srbiji obilazili manastire, zaustavio u Ovčarsko-kablarskoj klisuri.

Prema snimcima koji su se pojavili, oko 20 njih je krenulo da prelazi viseći most, koji je bio u jako lošem stanju, kada je pukla sajla sa jedne strane i on se srušio. Od pada je 10 osoba zadobilo povrede, a dve žene su preminule.

Meštani kažu da na ovom mostu nikada nije ni bio veliki broj ljudi, pa se do sada nisu dešavale tragedije. Nadležnosti oko ovog mosta stalno se prebacuju sa jedne institucije na instituciju.

U toku je istraga o nesreći u Ovčar Banji.

Teška sudbina Milene stradale kod Ovčar banje, pre 6 godina sahranila sina, 2 brata izgubila u ratu, ostala i bez muža

Izvor: Danas

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
16 Shares
Share via
Copy link