Magazin

Momak ju je prevario sa maćehom: “Zbog te traume nisam izašla ni sa kim već 5 godina”

devojka tiktok
Foto: Printscreen

Influenserka i rijaliti zvezda iz Velike Britanije, Džes O’Konor (31), svojom ljubavnom pričom nedavno je šokirala korisnike interneta.

Naime, na društvenoj mreži “TikTok” ona je objavila video-snimak u kom je otkrila da ju je bivši momak prevario s maćehom, s kojom je živela 25 godina.

– Ovo je priča o onome što se desilo između mog bivšeg dečka i moje maćehe. Bila sam sa njim u vezi četiri godine, a ona mi je bila maćeha više od 25 godina – započela je Džes priču.

Kako kaže, sve se desilo kada je izašla na zajedničku večeru sa dečkom, ocem i maćehom. Posle večere, svi su otišli kući, a Džes se naglo probudila oko pet ujutru.

– Sišla sam na donji sprat, a on je ležao na sofi prekriven ćebom. Nije mi bilo jasno šta se dešava. Otišla sam do kuhinje i videla dve prazne čaše i flašu šampanjca i dva mobilna telefona – nastavlja ona.

Prema njenim rečima, odeća njenog dečka i njene maćehe je bila na podu.

– Slučajno se otkrio i videla sam da nosi njen donji veš. Tada sam počela da vrištim. Dotrčali su i maćeha i otac, a ona je pokušavala da opravda situaciju – priseća se Džes.

Međutim, sve je upućivalo na to da su njih dvoje to veče imali intimne odnose. Kada su na kraju sve priznali, Džesin otac je ostavio suprugu, a ona svog dečka.

Džes kaže da je posle ovoga imala velike psihičke probleme i da joj je trebalo mnogo vremena da sve prebrodi.

– Imala sam snimljenu oproštajnu poruku na telefonu. Nisam išla na posao. Trebalo mi je puno vremena da to prebolim. Zbog toga nisam izašla ni sa kim već pet godina – zaključila je ona,

Izvor: Telegraf.rs

Žena udata za lutka tvrdi da ju je muž prevario dok je sa njihovim sinom bila u bolnici (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
107 Shares
107 Shares
Share via
Copy link