Magazin Svet

MMA borac postao lovac na pedofile, kažnjava ih, a zatim predaje policiji (VIDEO)

Lovac na pedofile
Foto: Screenshot / Twitter / MMAisland

Današnja deca koja odrastaju u doba interneta izložena su brojnim opasnostima na društvenim mrežama, jer mogu da postanu žrtve raznih bolesnika i seksualnih predatora, koji se neretko predstavljaju kao njihovi vršnjaci kako bi stupili u kontakt sa njima.

To predstavlja pravu noćnu moru kako za njih, tako i za njihove roditelje, koji sa pravom strahuju da se im se ne desi nešto loše, posebno jer ne mogu da ih kontrolišu sve vreme.

Zato je profesionalni MMA borac Dastin Lampros odlučio da uzme stvari u svoje ruke – pored toga što uči pameti pesnicama svoje kolege u ringu, počeo je da se bavi razotkrivanjem i kažnjavanjem pedofila.

Koristi „oružje“ seksualnih predatora protiv njih

On na zasad nepoznat način pronalazi ove seksualne manijake, verovatno tako što se na internetu predstavlja kao maloletna devojčica, a onda ih na licu mesta kažnjava i predaje policiji, piše Index.

Tako je na Tviteru objavio video, u kom se može videti kako izgleda čitav „proces“.

Pretpostavlja se da je Lampros na jednoj od aplikacija za druženje napravio profil i predstavio se kao 13-godišnjakinja, sa ciljem da namami i uhvati odrasle muškarce koji zavode devojčice.

Nakon što ih uhvati, uvek ih preda policiji

Očito da je njegov metod efikasan, pošto je u više navrata uspeo da namami seksualne predatore, koji su sasvim sigurno bili i više nego iznenađeni kada su umesto potencijalne žrtve uživo videli razbacanog Dastina.

– Kažeš da ti je žao, a došao si sa marihuanom, kondomima i ćebetom na sastanak s 13-godišnjakinjom u parku – kaže on jednom od njih.

Nakon toga je istog prestupnika naterao da radi sklekove i čučnjeve, dok u isto vreme izgovara priznanje: „Ja sam seksualni predator i nikad više neću razgovarati s 13-godišnjim devojčicama“.

Drugom manijaku kojeg je na sličan način namamio prvo je održao predavanje, a zatim ga predao policiji.

– Ti si 31-godišnji muškarac koji se vozio 45 minuta, kako bi se našao s 13-godišnjakinjom. Da li si ti normalan? Šta bi bilo da se 13-godišnjakinja stvarno pojavila? To su dva krivična dela – objašnjavao mu je Lampros pre nego što ga je predao organima reda.

Izvor: Index

Uhapšen pedofil iz gradskog prevoza, dodirivao maloletnika po butinama i genitalijama

211 Shares
211 Shares
Share via
Copy link