Magazin Srbija

Đilasov kum i Savo Manojlović u teškom okršaju, ko je ker a ko prevarant?

Foto: Screenshot/Utisak nedelje

Nakon što se direktor kampanje „Kreni-promeni“ juče (18. april) oglasio izjavom da vlast pokušava da „skuva“ građane za nastavak projekta Rio Tinto, rasprava je nastavljena na društvenoj mreži Tviter.

Na Manojlovićevu izjavu reagovao je Mlađan Đorđević, lider pokreta „Oslobođenje“. On ga je nazvao „dr Savo Manojlović- Nestorović“ i prozvao ga za saradnju sa Vučićem, nazivajući njegov pokret „Kreni-prevari-pokreni“.

Dodao je da ga je „pozdravila napredna ekipa iz Gornjih i Donjih Nedeljica“.

Na ovaj Đorđevićev tvit Manojlović nije ostao dužan, već ga je nazvao „nesposobnom botinom“ Dragana Đilasa, koja ima ulogu da napada čitavu opoziciju „osim svog kuma“.

Pritom je apelovao na Đilasa da obuzda Đorđevića „kako ne bi dobio po labrnji“.

Kao što se da zaključiti, nakon održanih izbora politički diskurs u Srbiji nastavlja da se odvija sa nesmanjenom dozom prostakluka i međusobnih optužbi među opozicijom.

Podsetimo, Manojlović je konstatovao da će se vlast će osloniti na istraživanja javnog mnenja oko sudbine projekta Rio Tinto, ali je implicirao da će pokušati da ga „progura“ kod građana.

Manojlović je dodao da čeka konstituisanje novog saziva parlamenta, kako bi bila predata narodna incijativa o zabrani istraživanja bora i litijuma, za koju je „Kreni – promeni“ prikupila 32.000 potpisa.

Nakon toga odlučiće se o daljim koracima.

Rio Tinto zatvara 3 bušotine u Gornjim Nedeljicama, trijumf Zlatka Kokanovića

26 Shares
Share via
Copy link