Lifestyle

Zreliji su i znaju šta žele od života: Evo zašto žene vole starije muškarce

Veliki broj žena odlučuje se na veze i brak sa starijim muškarcima, a stručnjaci su za Brajt sajd (Bright Side) otkrili niz razloga zašto se ovo dešava.

Jedan od glavnih razloga jeste činjenica da su stariji muškarci mnogo zreliji od mlađih. Mlađi muškarci često provode dosta vremena „istražujući svet“, otkrivajući nove stvari, trude se da shvate šta žele, dok su stariji taj deo završili i imaju više vremena za ozbiljnije korake kao što su osnivanje porodice i karijera, prenosi Klix.ba.

Mnogobrojna istraživanja pokazala su da su stariji muškarci mnogo inteligentniji nego mlađi, a zasluga za to pripada njihovom većem broju životnih iskustava.

Žene potvrđuju rezultate ovog istraživanja i dodaju da su sigurne kako su stariji muškarci prošli kroz veliki broj životnih iskustava koja su ih ojačala i naučila mnoge lekcije, i kako se sve to može videti u njihovom ponašanju i priči.

Stariji muškarci znaju šta žele, stabilniji su i imaju manje „nereda“ u svom životu. Ne žele da troše ni svoje ni tuđe vreme u bespotrebnim igricama i nije ih sramota da pitaju za savet ili pomoć ako im je potrebna.

Većina žena želi da bude finansijski sigurna. Kada osnivaju porodicu, žene žele da budu sigurne da će imati dovoljno sredstava da sebi i svojoj porodici omoguće sve što im je potrebno. Stariji muškarci su i po ovom pitanju mnogo napredniji nego mlađi, jer je vrlo verovatno da već imaju stabilnu finansijsku situaciju, dobru karijeru, dok mlađi još moraju da se ostvaruju u karijeri i da dostignu stabilnost po pitanju finansija.

Mnoga istraživanja pokazala su da stariji muškarci više pomažu ženama u kući, bilo da je u pitanju jednostavno pranje sudova ili neka druga obaveza. Oni imaju više iskustva u vezama i često imaju više znanja o tome šta i kako žene žele.

Stariji partneri ulivaju svojim partnerkama osećaj sigurnosti, kako emotivne, tako i finansijske. Stabilniji su, pa nemaju strah da izgovore šta misle i osećaju.

Zašto mlađi muškarci otkidaju na starije žene?

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

37 Shares
Share via
Copy link