Lifestyle

Zašto mlađi muškarci otkidaju na starije žene?

Iako je naše društvo još uvek sklonije da odobri vezu starijeg muškarca i mlađe partnerke, poslednjih godina sve više je parova u kojima je situacija obrnuta.

Takve veze važe za intrigantne, a na temu toga zašto muškarci vole starije žene sprovedena su brojna istraživanja koja su otkrila presudne faktore, piše Cosmopolitan.

Zrelost i iskustvo

Zrelost i samopouzdanje koje starije dame unose u vezu muškarcima stvara osjećaj komfora, te s njih ‘skida’ obavezu da u svim situacijama prednjače i preuzimaju inicijativu.

Mlađe žene sklone su mijenjaju mišljenja što muškarci često ne vole, dok one starije rukovode vezom poput dobrim poslovnim projektom. S obzirom na velika životna iskustva njeguju slobodu i razvoj mlađeg partnera u vezi.

Faktor zabranjenog voća

Naše društvo još uvek nije sklono odobravanju veze mlađeg muškarca i starije partnerke, obrnuta situacija mnogo je prihvatljivija.

Ali upravo taj element zabranjenog voća kod muškaraca stvara dodatnu potrebu da isprobaju. Naime tendencija ljudi je da više žele ono što ne mogu lako da imaju.

Nezavisnost i neopterećenost brakom

Većina starijih žena ostvarila je svoje ciljeve kako u poslovnom tako i u financijskom smislu, što u potpunosti skida teret s partnera koji inače ima pritisak od očekivane brige za životne obaveze.

Osim toga, reč brak, gotovo da starije dame ne spominju, što naravno muškarcima odgovara.

Zašto starije žene više u uživaju seksu?

Smirenost i konkretnost

Poznato je kako muškarci ne vole da komplikuju posebno kada je reč o svakodnevnim sitnicama, a starije dame se vode istom krilaticom.

Reč drama gotovo da ne postoji u njihovom ponašanju, one i u stresnim situacijama uspevaju da ostanu smirene i sačuvaju energiju za konkretno rešavanje problema.

Neosporne veštine u krevetu

Sloboda i samouverenost presudni su faktori, a starije dame odavno su prerasle nesigurnost oko izgleda, opterećenost novim i neisprobanim što je naravno opravdano za svaku mladu ženu.

Osim toga muškarcima imponuje da imaju takvu dominu kojoj baš oni mogu da udovolje.

Žene u ovim godinama su najprivlačnije muškarcima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
188 Shares
188 Shares
Share via
Copy link