Magazin Novi Sad

Šta je s mozgom?! Mladić skače i udara kola u pokretu na Mostu slobode u Novom Sadu (VIDEO)

Mladić udara kola u pokretu
Foto: Screenshot/ Instagram / NS Ukrivo

Živimo u ludom vremenu u kojem su društvene mreže postale svojevrstan poligon za glupe ideje mladih, koji neretko čine veoma opasne stvari zarad nekoliko stotina ili hiljada lajkova, kako bi postali glavne face u društvu.

Snimak koji je je osvanuo na Instagram stranici NS Ukrivo bukvalno je šokirao naše sugrađane i ostavio ih bez reči.

Akter snimka je mladić, koji trči između dve saobraćajne trake, dok između njega prolaze automobili koji se spuštaju sa Mosta slobode.

U jednom trenutku, očigledno ciljano,on skače na jedan od automobila u pokretu, šutira ga u okretu, poput nindže iz američkih filmova, a zatim silazi sa mosta i nastavlja da trči, dok šokirani vozač staje u zaustavnu traku.

Očigledno je da je mladić vozilo za „napad“ odabrao nasumično i da nije reč o nekoj kaskaderkoj uvežbanoj sceni, što čitav događaj čini još opasnijim i strašnijim.

Da li je u pitanju neki od popularnih TikTok „čelendža“ ili je momak bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, ne znamo, ali na ovaj način, on ne samo što je rizikovao sopstveni život, već i brojnih učesnika u saobraćaju koji su se našli na mostu u tom trenutku.

Ne znamo kako bi prošao da se na mostu u tom trenutku zatekla patrola saobraćajne policije, kao i da li ga je šokirani vozač kasnije sustigao i „fino porazgovarao“ sa njim, a brojni korisnici društvenih mreža su osudili ovakvo ponašanje mladića.

„Mama mu je sigurno ponosna“, „Ovog stvora sprovesti direkt u ustanovu zatvorenog tipa! Uz nužnu terapiju!“, „Droga ne utiče na njega, on utiče na drogu“, „Ozbiljne batine bato u najavi“, „Čovek ‘vata pokemone“, „Kako bi ga nalupala, dobro mu ne bi bilo, klošarčina jedna debilna!“, komentarisali su korisnici Instagrama.

Zaista, izuzetno bahato, neodgovorno, debilno i nimalo novosadski.

Novosadski je tražiti slanine od komšije kad te gađa jajetom i prati auto u perionici dok lije kiša (FOTO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
66 Shares
Share via
Copy link