Magazin Svet

Osigurajte zaradu na svadbi uz nekoliko trikova, par iz Australije probio led

Nije tajna da neki parovi u Srbiji prave svadbeno veselje jer se na tome zapravo može zaraditi. To naravno nije jedini motiv za buduće supružnike ali ruku na srce jeste jedan od važnijih. Poklonu se u zube ne gleda ali mnogi će se složiti da su se više obradovali novcu od ukrasnih predmeta, posteljina i setova za čaj i kafu.

Jedan par iz Australije se dosetio kako da gostima zatraži tačnu sumu novca kao poklon, no njihov potez je prilično iznenadio zvanice, a postao je i viralan na Internetu.

Naime, oni su zatražili novac na samoj ceremoniji, a čak su se izjasnili o sumi koju bi voleli da dobiju 100 dolara (oko 7.500 dinara) od svakog gosta. Svoju molbu su saopštili putem čestitke na kojoj su ištampali pomalo šaljivu poemu u kojoj poručuju da su u dugovima i da bi im značila finansijska pomoć.

“Idite na bankomat”, samo je jedan od očigledno isuviše slobodnih stihova koji su mladenci poručili u pesmi koja se završava sugestijom da gosti svoj keš ubace u njihov bunar želja kako bi mogli da ostavre svoje snove.

Inače, pesmica je završila na Fejsbuk profilu dizajnera koji je osmislio pozivnice za venčanje, a komentari su bili brojni i vrlo burni. “Uvek sam se pitao koji je pristojan način da tražite novac, ali znam da ovo nije”, “Ne bih se čudila da su imali abnkomat na venčanju kako bi im gosti istog momenta dali novac”, “Ovo je nekulturno”, “Kako su sebi ovo mogli da dozvole?”, samo su neki od besnih komentara šokiranih Internet korisnika.

Izvor: Žena.rs

Svadba može, ali igraju samo mladenci i najuža familija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link