Lifestyle

Od Iraka do Dnevnjaka: Ja ne glumim već pravim budalu od sebe

Ukoliko pratite emisije Dnevnjaka u kojim vesela ekipa, kako kažu, za***ava pošten narod, onda vam sigurno nije promakao Krsta Gazivoda koga glumi Mladen Mićunović. On za Luftiku otkriva zbog čega je bio u Iraku, zašto će istetovirati Andrju i Anđelku i kako su baš njega odabrali da glumi u Dnevnjaku.

dnevnjak-slagalica-mladen
Facebook Dnevnjak

– Imam 114 kilograma i nisam Deda Mraz, a u ekipu Dnevnjaka sam došao slučajno. I nekada sam voleo glumu i glumio u filmu za Akademiju, a rediteljka Dnevnjaka Sonja me je preporučila i pokazala im snimke u kojima glumim čoveka iz naroda. Na taj način su shvatili da im takav treba u ekipi. Inače nisam glumac i nemam veze sa glumom, ja ne glumim već pravim budalu od sebe.

Koga bi voleo da glumiš?

– Neostvareni san mi je da glumim starletu i voleo bih da me Ivan Ivanović pozove u emisiju, kada bi se to desilo skinuo bih se go. Bolje da me ne zove, to bi za njega bilo veoma loše.

Koje epizode su ti najdraže?

– Najdraža mi je ona epizoda „Otvaranje nepostojećeg mosta“ u kojoj glumim ministra Žarka Žeravicu i zbog koje sam morao da uđem u Dunav, iako je padala ledena kiša i bilo najgore vreme u septembru. Veoma drage su mi i epizode „Visokotehnološki kriminal“ i „Intervju sa DJ-em“.

dnevnjak-slike-mladen
Facebook Dnevnjak

Zbog čega si bio u Iraku i zašto si se vratio?

– Neki momak je u kafani pričao kako hoće da ide u Avganistan i ja sam ga pitao o čemu se radi, a on mi je dao sajt holandske organizacije koja ima restorane u ratnim bazama. Trebao sam da idem u Avganistan, ali sam završio u Iraku 4 meseca kao kuvar. Tamo sam pekao pljeske kao Sunđer Bob, dok su u oko nas u ratnoj zoni padale granate, ali sam se ja najviše plašio škorpija. Vratio sam se u Srbiju, jer sunce tuđeg neba grejati nas neće.

Facebook Dnevnjak
Facebook Dnevnjak

Zbog čega ćeš istetovirati Andriju i Anđelku na grudima?

– To sam tako zamislio da ih istetoviram na grudima, pa kad dižem iz benča u teretani izgleda kao da se ljube. Žao mi je što se ne snima više BB show, jer Srbiji nedostaje ovakvog humora, a bez Andrijinih viceva ne mogu da zaspim i često plačem.

Više o Crnogorcu iz Dnevnjaka

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

918 Shares
918 Shares
Share via
Copy link