Magazin

Nezapamćena tragedija: Mlada (34) poginula kad je izašla sa sopstvenog venčanja

samanta-miler
Foto: Printscreen Facebook

Samanta Miler (34) poginula je dok je odlazila sa svog svadbenog veselja kad je pijani vozač naleteo na kolica za golf novopečenog para na putu do plaže u Južnoj Karolini.

Milerova, koja je iz Šarlota, umrla je u olupini, saopštila je kancelarija mrtvozornika okruga Čarlston. Kolica su odbačena 90 metara i nekoliko puta su se prevrnula.

Direktor odeljenja za javnu bezbednost Foli Biča, Endrju Gilrit, potvrdio je da je mlada poginula nakon venčanja i dodao da su povređene još tri osobe koje su se vozile kolicima za golf, uključujući i mladoženju Arika Hačinsona, koji se nalazi u bolnici u kritičnom stanju, piše Kurir.

Mladoženjina majka, Aneta Hačinson, napravila je GoFundMe stranicu da plati sahranu snaje i medicinske račune sina

Na stranici je objavila i fotografiju sa svadbenog veselja na kojoj se vide Samanta i Arik ispod prskalica neposredno pre sudara. Objavljena je i fotografija Arika iz bolnice gde se oporavlja od povrede mozga i brojnih preloma

samanta-miler-2
FOTO: GOFUNDME.COM

Aneta Hačinson je napisala na stranici da joj je osoblje bolnice uručilo torbicu sa burmom njenog sina u plastičnoj kesi.

– Dali su mi njegovu burmu pet sati nakon što mu ju je Sem stavila na prst i nakon što su jedno drugom pročitali bračne zavete. Arik je izgubio ljubav svog života – napisala je Aneta.

Istraga je pokazala da je Džejmi Li Komorski (25), koja je osumnjičena da je izazvala saobraćajnu nesreću u pijanom stanju, vozila iznajmljeni automobil 105 km/h i da je samo nakratko pritisnula kočnice pre nego što je udarila u kolica za golf oko 22 sata u petak na plaži Foli.

Gilret je rekao da su kolica za golf imala svetla i da su dozvoljena za vožnju noću. Ograničenje brzine na ostrvu u blizini Čarlstona je inače 40 km/h.

Komoroski je optužena za bezobzirno ubistvo i po tri tačke zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Preti joj do 25 godina zatvora po svakoj tački.

Fotograf za svadbe odbio da vrati novac, iako je mlada poginula pre venčanja

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

19 Shares
Share via
Copy link