Horoskop Horoskopski znakovi

Mlad Mesec u Ribama će 13. marta Biku, Devici i Jarcu izbiti tlo pod nogama

tuzna-devojka-tuga

Mlad Mesec u Ribama, koji ove godine pada 13. marta i zadržaće se oko 60 sati, može biti katalizator duboke tuge i melanholije. Tada preterano reaguju na jedan od dva načina: preuveličavaju svoje emocije ili ih sputavaju i u potpunosti sakrivaju, kako bi izgledalo kao da ih ništa ne dotiče.

Mlad Mesec u proseku u znaku Riba provede oko 60 časova, dok ne pređe u sledeći zodijački znak – Ovan.

Izraženo emotivna stanja mogu se izbeći brigom za lični unutrašnji mir. Izbegavanje društvenih aktivnosti i posvećivanje muzici, slikanju, poeziji ili čitanju dobre knjige, može vam pomoći da iskoristite novonastali osećaj kreativnosti.

Tokom ovog mladog Meseca, koji će biti delimično ili u celosti u znaku Riba, 12, 13. i 14. marta 2021. godine, tri znaka će biti na velikim iskušenjima.

BIK

Rad bez užitka i zadovoljstva nije dobar recept za Bikove, iako će mnogi posegnuti za tim. Emotivno razdražljivi, Bikovi će u ovom periodu bežati u poslove i projekte.

Prva lekcija za Bikove tokom ovog mladog Meseca: ostavite profesionalne obaveze nakratko po strani i fokusirajte se na vaše lične potrebe.

Savetuju se čitanje dobre knjige, šetnje u prirodi i odmor.

DEVICA

Kada Mesec prolazi kroz Ribe, ljudi rođeni u znaku Riba prilično se dobro osećaju. Međutim, osobe rođene u suprotnom znaku – Devica – moraju da budu na oprezu, jer je to nepovoljan period po njih.

Kad je Mesec u Ribama, dani su obavijeni tajnovitošću i misterijom. Emocije odnose prevagu na racionalnim razmišljanjem.

Device u tom periodu mogu da osete da gube tlo pod nogama. Nije isključena mogućnost da neke pripadnike ovog znaka preplave vrlo intenzivna osećanja, koja će ih sputati u delanju.

Ovo je period kad je Devicama teško da se koncentrišu na poslovne zadatke. Postoji značajna mogućnost grešaka prilikom različitih proračuna, ali i grešaka do kojih dolazi usred nemara. Veoma izražene emocije negativno utiču na rad.

JARAC

Reči mogu da povrede i da leče.

Najteža lekcija za Jarčeve tokom mladog Meseca u Ribama biće kako da sa bližnjim efikasno razgovaraju o svojim potrebama. Ako ostanu stegnuti i zatvoreni, Jarčevi će otvoriti novi krug problema.

Ali ako bližnjim ljudima pokaže da njihove kritike razume i prihvata, oni će posebno ceniti napor Jarčeva.

Pred Jarčevima je zadatak da na ispravan način izraze svoja osećanja, i da bez uvrede prime i obrade informacije koje dobijaju od drugih.

Mesečni horoskop za mart 2021. godine: Veze koje se rađaju sada, imaju budućnost

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

223 Shares
223 Shares
Share via
Copy link