Horoskop Horoskopski znakovi

Mlad Mesec 11. aprila biće ekstra moćan stimulans za Ovna, Raka i Vagu

devojka-boje

Dobrodošli u prvi Mesec prolećne sezone! Mlad Mesec u aprilu 2021. godine uzdiže se 11. aprila, i donosi motivišući osećaj energije i žara našim ličnim ciljevima. Svi će osetiti ovaj nalet samopouzdanja, ali ako ste jedan od znakova zodijaka na koje će aprilski mlad Mesec najviše uticati – vibracije ovog novog početka biće još delotvornije.

Budući da se ovaj mlad Mesec odvija usred plamena Ovna, ispunjenog strašću sezone 2021. godine, blagosloveni smo podsticajem energije koja će nas izuzetno inspirisati pri osvajanju naših ciljeva. Vibracije Ovna stimulisaće vas da budete odvažni, impulsivni i hrabro se istaknete, ali i da stavite svoje lične potrebe na vrh liste prioriteta.

Tokom ovog mladog Meseca, imaćemo neverovatne četiri planete grupisane zajedno na teritoriji Ovna, što pojačava vatrene kardinalne vibracije ovog znaka. Pored Sunca i Meseca nalaze se romantična Venera i logičan Merkur – što znači da pored naših ličnih ciljeva, ovo je odličan trenutak da se bude hrabriji kada su ljubav, novac i komunikacija u pitanju.

Dok će se svi horoskopski znaci osećati impulsivnije nego inače, malo je onih koji su pred totalnim zingerom mladog Meseca. Pročitajte dalje da biste saznali da li ste jedan od horoskopskih znakova koji su najviše pogođeni mladim mesecom aprila.

Ovan

Sezona je Ovna i ovo je mlad Mesec u vašem znaku – tako da ne čudi što ćete osetiti ovu menu vrelinom hiljadu sunaca. Prigrlite ovaj lunarni reset velikih snaga kao šansu da skinete staro odelo i postanete fenomenalno autentična verzija sebe. Imate vizije i talente koji su čekali da zablistaju, zato se otarasite smetnji i fokusirajte se na lični rast.

Vreme je da kažete šta mislite, izrazite svoju kreativnost i juriš za snovima koji čine da se osećate kao vi.

Rak

Ovaj mlad Mesec vas stavlja u raspoloženje gde se osećate kao gazda. Sa usponom mladog Meseca u polju karijere vašeg grafikona, ovo je prilika da budete hrabriji sa svojim profesionalnim talentima. Vreme je da uđete u svoju igru i potvrdite sopstvenu dominaciju, tako što ćete potražiti novi posao ili konačno tražiti to zasluženo unapređenje.

Za nežan vodeni znak kao što ste vi, biti asertivan i zahtevan može biti izazov – ipak pružite sebi priliku kako biste konačno zablistali u karijeri.

Vaga

Ova lunacija Vagama nudi moćnu šansu da pritisnu dugme za resetovanje unutar nekih od  najbližih veza. Kao jedan od diplomatskih znakova zodijaka, uvek vodite veliku brigu da ne stanete na tuđe gazove. Ali, da li su vaši partneri na poslu i u prijateljstvu jednako brižni, nudeći vam jednaku milost i pažnju?

Učite da se zalažete za svoje potrebe i hrabro tražite od drugih ono što želite. Ponekad je jednostavnije objasniti ljudima na koji način da vas podrže, i da tako dobijete ono što želite.

7 nepobedivih horoskopskih parova koji imaju moć da zaustave vreme

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
302 Shares
302 Shares
Share via
Copy link