Horoskop Horoskopski znakovi

7 nepobedivih horoskopskih parova koji imaju moć da zaustave vreme

Svi znamo barem jedan takav par…

Oni su par koji je toliko dugo zajedno, da se ne sećate ni vremena kada nisu bili zajedno. Oni su par čija je ličnost ili previše slična ili previše različita.

Oni su par koji, gledajući spolja, ne izgledaju kao da su jedno za drugo, ali jednostavno – funkcionišu. A isto bi se moglo reći i za ove moćne horoskopske kombinacije.

Jedan od načina da se utvrdi da li je par zaista kompatibilan i da li se dobro slažu jeste da se pogledaju njihovi horoskopski znakovi. Astrologija utiče na našu ličnost, pa je prirodno da nas privlače drugi znaci slične ili suprotstavljene ličnosti.

Radoznali ste da vidite koji znakovi čine te parove kojima ćete uvek zavideti?

1. Bik i Rak

Tvrdoglavi, odani Bik i emocionalni Rak brižni su i ljubazni prema drugima. To znači da će biti brižni i ljubazni i jedno prema drugime u vezi.

Oni su vrsta para koji su tako strastveno zaljubljeni jedno u drugo, da ostali hoće da puknu od ljubomore.

2. Blizanci i Ovan

Blizanci i Ovan su u prirodi nezavisni, ali i entuzijastični. Ovnovom osećaju za avanturu prepuštaju se Blizanci, pa u zajedničkim trenucima nikada ne nedostaje uzbuđenja.

Ovan i Blizanci će najverovatnije isprobavati nove stvari, jer uz sebe imaju savršenog partnera u zločinu.

3. Lav i Lav

Tačno, savršen partner Lava je neko toliko samopouzdan i ambiciozan kao i on sam.

Pošto su Lavovi prirodno ohrabrujući, ovo je par koji će motivisati jedno drugo u bilo čemu. Oni će se prema drugom ponašati kao prema kralju ili kraljici i nikada neće biti potpuno zadovoljni kada je zajednička sreća u pitanju.

4. Devica i Devica

Slično kao Lavovi, i Device nalaze utehu u drugim Devicama jer se podudaraju sa njihovim logičkim i analitičkim umom. Oboje se teše planovima i rasporedima.

Iako spolja možda ne pokazuju svoju naklonost poput drugih znakova, oni to ne moraju – oni već znaju šta onaj drugi oseća.

5. Vaga i Jarac

Vaga i Jarac su klasičan primer „suprotnosti se privlače“ koji zapravo funkcioniše. Vaga voli da bude društvena i oko ljudi, dok Jarac više voli samoću i nezavisnost.

Vaga je lagodna, pričljiva i lenja; Jarac je strog i nepoverljiv, ali vredan. Upravo zbog toga optimistična priroda Vage može da olabavi Jarca, a Jarac može da ohrabri Vagu da radi više. Međusobno se upotpunjuju!

6. Škorpija i Strelac

Nezavisnost je osobina koja je zajednička Strelcu i Škorpiji i tu se završavaju njihove međusobne sličnosti.

Škorpija je prizemljena, ali Strelac je nemiran. Škorpioni imaju tendenciju da osete svoje emocije u punoj snazi, dok ih Strelac zadržava.

Ali što se tiče ljubavi, oba znaka su oprezna i zaštitnička prema svom srcu. Ovo je par koji nije vezan pupčanom vrpcom; daju jedni drugima dovoljno prostora da budu svoji na svome.

7. Vodolija i Ribe

Iako su Vodolije nezavisne tamo gde Ribe zavise, njihova kreativnost i mašta ih spajaju.

Ribe, iako isprva rezervisane, vole da razgovaraju o temi koja ih zanima, a Vodolija voli podsticajni razgovor. Vodolija je takođe spontana, što Ribe potajno, ali iskreno vole.

3 znaka Zodijaka proganjaće vas pravo do pakla ako ih ostavite

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


233 Shares
233 Shares
Share via
Copy link