Magazin Poznati

DJ Žeks sad je i prorok – znao za privođenje Bake Praseta i pre nadležnih

baka-prase-zeljko-mitrovic
PrtSc/YouTube

Dan pre nego je Tužilaštvo najavilo privođenje Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, zbog optužbi da konzumira narkotike, Željko Mitrović, kreator ovih tvrdnji, u objavi na društvenim mrežama predvideo je ovaj potez Tužilaštva.

Naime, Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Prvom osnovnom javnom tužilaštvu da izvrši provere u odnosu na Bogdana Ilića, jutjubera poznatijeg kao Baka Prase, i Sašu Vasića, direktora privrednog društva, u cilju utvrđivanja eventualnog postojanja bitnih elemenata krivičnog dela Poreska utaja, s obzirom da iz informacija objavljenih u medijima proizilazi sumnja u znatnu nesrazmeru između imovine Bogdana Ilića, koju eksponira i njegovih prihoda.

Takođe, imajući u vidu medijske navode, kao i video zapise emitovane na TV Pink, na kojima je Bogdan Ilić ušmrkavao supstancu nalik na opojnu drogu i pohvalno se izjašnjavao o upotrebi narkotika, potrebno je obaviti informativni razgovor sa Bogdanom Ilićem i na te okolnosti, radi utvrđivanja okolnosti eventualnog izvršenja krivičnog dela Neovlašćeno držanje opojnih droga, navode iz Tužilaštva.

Ovakvo saopštenje Mitrović je „predvideo“ na svom Instagram profilu.

– Važno je da sutra u 20h svi pogledaju na TV Pink dokumentarni film ‘Internet nasilje’. Posle ovog filma ništa neće biti kao pre njega! Nešto mi se javlja da Tužilaštvo neće dremati – napisao je Mitrović u svojoj objavi.

Jedna od fotografija koju je obelodanio kao ključni dokaz navoda da se Bogdan Ilić drogira, zapravo je lažna. Objavio ju je sam jutjuber, sa jasnom naznakom da je reč o šali – još pre dve godine.

Fotka na kojoj on šmrče linije kokaina, zapravo su linije prah šećera. Na fotografiji se vidi i ambalaža tog šećera.

Fotografija je bila deo njegovog video snimka, objavljenog 2020. godine, u kojem kroz šalu tvrdi da je krenuo da se drogira zbog stresa.

Danas dokumentarac o Prasetu, sutra Zadruga 6, pametniji si Mitroviću nego što sam mislila

Izvor: Nova

Luftika ##

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

92 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap