Magazin Poznati

Mitar Mirić preterao s alkoholom na turneji, probušio televizor i u njega sipao sok

mitar-miric
Foto: Printscreen

Pevač Mitar Mirić nekada je voleo da se opusti uz čašicu dobrog pića. O tome svedoči i događaj koji se odigrao pre nekoliko godina u dalekoj Australiji.

Mitar Mirić toliko se napio posle jednog koncerta u Australiji da je u apartmanu napravio haos i rusvaj. Prema rečima izvora Kurira, on je tupim predmetom napravio rubu u televizoru, u koju je potom sipao dve litre gaziranog soka, što je izazvalo havariju u celoj prostoriji.

Ovaj događaj odigrao se pre nekoliko godina dok je Mirić još konzumirao alkohol.

Dešavalo se često da napravi ispade, o čemu se ranije pisalo, ali ipak je ovakav incident nezapamćen.

– Mitar je u to vreme umeo da bude veoma neodgovoran. Tada, na toj australijskoj turneji, toliko je zadavao glavobolje organizatoru da je čovek hteo da prekine saradnju i otkaže sve koncerte iako su karte bile rasprodate – priča izvor blizak pevaču.

Sutradan, pevač je pozvao svog saradnika i obavestio ga da u stanu ne radi televizor.

– Čovek je otišao da vidi o čemu je reč, a kad je ušao u apartman, doživeo je šok! On je, ko zna čime, napravio ogromnu rupu sa gornje strane televizora i još sipao dva litra soka u rupu. Pa je sok prošao na pod i napravio čitav karambol.

U sobi gde je spavao bile su i ugašene cigarete na tepihu, ceo stan je bio urnisan. Organizator je počeo da viče na Mitra, a on se pravdao kako se ničega ne seća, pa se onda izvinjavao. Tad su se dogovorili da više ne sme ni kap alkohola do kraja turneje da okusi, inače će raskinuti ugovor, zbog čega bi morao da plati penale.

E, to ga je opametilo, pa više nije pio. Ubrzo je potpuno ostavio alkohol i, koliko vidim, sad je drugi čovek – dodao je sagovornik Kurir i nastavio:

– Jednom je seo na kraj bine i usred koncerta počeo da razgovara s nekim telefonom tako da su svi u sali mogli da čuju o čemu govori. Organizator ga je svukao sa scene i odvukao u apartman, a koncert je prekinut – završava naš izvor.

Čovek na sudu dobio 5 miliona dolara odštete od restorana koji ga je previše napio

oznake

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link