Magazin

Trijumfalni povratak Vacića, ‘gvozdeni Miša’ iznabadao siroti vazduh braneći Srbiju

miša kolaž
Printscreen Collage

Predsednički kandidat i lider Srpske Desnice Miša Vacić više nije opčinjen likom i delom Vojislava Šešelja, već je izgleda shvatio gde je prečica i bolji prolaz ka moći i vlasti. Čini se da je odlučio da krene stopama Dragana Markovića Palme.

Palma je poznat kao političar koji rado demonstrira svoje borilačke sposobnosti, a osim Filipa Čukanovića i nekoliko mladih kik-boksera, ni vazduh nije bolje prolazio u duelu sa jagodinskim ujka Festerom.

Miša je po uzoru na svog novog idola propisno ’iznabadao’ siroti vazduh, pokazavši da mu višak kilograma ne predstavlja problem kada se Srbija mora braniti od bezbojne smeše gasova čije je najveće oružje i magično svojstvo činjenica da nema ni ukus ni miris.

Zapravo, vazduh niko osim Palme i Miše ne može videti niti osetiti, ali ova dvojica prepredenih boraca i patriota imaju tu junačku crtu neustrašivih vitezova i Obilića koje majke ne rađaju dvaput.

Ne znamo za vas, ali neprijatelji Srbije sasvim sigurno nemirnije spavaju nakon što su im službe bezbednosti dostavile snimak utreniranog Vacića kako brani srpske obale.

Pravda za vazduh, jednoglasno poručuju organizacije za ljudska prava, slobodu gasova i puštanje istih. U maniru sportskih komentatora mora se priznati da je Vacić u potpunosti nadmudrio deklasirani vazduh i da je ovaj predao već pri kraju prve runde.

Nekadašnji bokserski šampion Majk Tajson pogledao je snimak razgoropađenog Miše Vacića i poželeo je da sledeći revijalni meč organizuje upravo sa našim junakom i delijom.

Miša Roki Vacić oriće se tribinama Arene kada Vacić trijumfalno bude slavio pobedu nad ’gvozdenim Majkom’, a njegovo ime čućemo i onog sudbinskog dana kada dotaknemo samo dno dna, pa Vacića izaberemo kao legitimnog naslednika nenadmašnog rekordera Aleksandra Vučića.

Miša Vacić vozio pijan, pa se nakon saobraćajke potukao sa drugim vozačem

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

5K Shares
5K Shares
Share via
Copy link