Magazin Srbija

Slavuj iz Mrčajevaca skromno objasnio da mu je za život dovoljno 3.000 evra mesečno

Dok Estrada kuka kako se teško živi u doba korone jer su uskraćeni za prihode od tezgi i koncerata, Miroslav Ilić kaže da je skroman i da je njemu za bezbrižan život dovoljno i 3.000 evra mesečno.

Istina, svoj novac je sam i zaradio, ali iako sam za sebe često kaže da je teška, ali skromna osoba, 3.000 evra mesečno teško da se može okarakterisati kao skromnost.

Pevač Miroslav Ilić često za sebe govori da je teška, ali skromna osoba. Više puta je javno isticao da ga ne zanima druženje sa estradom koja se konstantno hvali “avionima i kamionima”, te da sa javne scene ima samo nekoliko pravih prijatelja koje može izbrojati na prstima jedne ruke.

Miroslav Ilić, još i poznat kao slavuj od Mrčajevaca, svoj je novac zaradio isključivo na osnovu svog glasa i dugogodišnje karijere, a sada otkriva koliko mu je mesečno potrebno novca za pristojan život, piše Kurir.

“Ne volim ja da se hvalim tim stvarima. Uvek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da niko ne treba da ulazi u tuđe imovinsko stanje. Za sve ove godine jesam radio i zaradio. Koliko god da nam daš, uvek nam je malo. Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 evra mesečno i da ne misliš na zimu. Dok platiš ovo, platiš ono, kupiš ovo, kupiš ono, ostane ti za pristojan život”, iskren je pevač.

Najbogatije srpske zvezde: Nole, Brena, Čola, Divac, Karleuša, Ceca, Brega

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

648 Shares
648 Shares
Share via
Copy link