milos-petrovic-kragujevac
Magazin

Miloš (40) nas je nažalost prerano napustio, ali njegova smrt produžila je 4 života

Kragujevčanin Miloš Petrović (40), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći i čija je smrt, zahvaljujući humanoj reakciji porodice, produžila čak četiri života, odnosno donirani su njegovo srce, jetra i dva bubrega, bio je poznati kragujevački muzičar, tačnije basista, tvorac grupe Bliks, piše Kurir.

Petrović, kao jedan od najboljih ovdašnjih basista, nastupao je sa grupom Smak u decembru 2012. u Beogradskoj areni, Propagandom 117, Ivanom Bosiljčićem u pratećem bendu, a imao je i školu bas gitare.

Doniranje organa: Niko vas zbog toga neće ubiti

Na današnji dan pre tačno 6 godina, nastupao sam sa jednom od najvećih i najznačajnijih jugoslovenskih rock grupa. Beogradska arena, nezaboravno iskustvo, hvala SMAK

Gepostet von Milos Petrovic am Samstag, 29. Dezember 2018

Pored toga, bio je u stalnoj postavci benda Prva liga bend. Od Miloša se i na društevnim mrežama opraštaju prijatelji, kolege i poznanici.

– Basista, tvorac grupe Bliks, nastupao je sa Smakom, Propagandom, retko divan čovek, dobar prijatelj, otišao je sa ovog sveta…negde…nije više sa nama. Ako postoji bolje mesto, on je tamo. Miloševa porodica je njegove organe poklonila i spasiće 4 života. Nek mu je večna slava i hvala- objavljeno je na pomenutoj stranici.

Kragujevčanin Miloš Petrović (1979-2019) sahranjen je u četvrtak u 13 časova na Bozmanu.

Priča o Nikoli koji je donirao bubreg i deo jetre drugu je preko potrebni tračak nade u sumraku koji živimo

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

milos-petrovic-kragujevac

53 Shares
Share via
Copy link