Magazin

Miloš Biković po danu snimanja zarađuje cifru od koje će vam se zavrteti u glavi, prosečan Srbin za ovo radi mesecima

milos-bikovic
Foto: Printscreen

Miloš Biković je pre dva dana postao otac sina po imenu Vasilije, a već sutra i sam će proslaviti svoj 36. rođendan.

Na društvenim mrežama je sa crtežom para sa detetom objavio da je postao tata, a Nikola Đuričko mu je čestitao rečima: “Dobro došao u klub Čalea!”

Iako su ga godinama povezivali sa mnogim glumicama, Ivana Malić je upravo osvojila srce ovog glumca, a par se nedavno i verio.

Ivana je manekenka, poreklom iz Crne Gore, a diplomirana je pravnica. Na društvenim mrežama se slabo eksponira pa se o njom malo i zna, piše Stil.

Privatni život Miloša Bikovića

Kada je imao šest meseci, Miloševi roditelji su se razveli. Otac je živeo na relaciji Nemačka-Srbija, a 2006. godine je preminuo.

Miloš ima šesnaest godina starijeg brata Mihajla koji se zamonašio i postao iguman manastira Jovanje.

Pohađao je Četrnaestu beogradsku gimnaziju. Uporedo je išao u školu glume kod Neše Nenadovića. Trenirao je tekvondo, aikido, košarku i plivanje. Završio je Fakultet dramskih umetnosti u klasi profesora Dragana Petrovića. 2012. godine je postao asistent glume na ovom fakultetu, piše Biografija.org.

Dve godine kasnije Miloš dobija priliku da zaigra u ruskom filmu Sunčica koji snima Nikita Mihalkov i tu se našem glumcu otvaraju velika vrata na rusko tržište.

Danas je on jedan od najpoznatijih glumaca u toj velikoj zemlji, a spekuliše se da Biković zarađuje oko 2.900 evra po danu snimanja serije, i oko 4.350 evra po danju snimanja igranog filma, prenosi Slobodnaevropa.org.

Trenutno je u bioskopima ruski film Sluga u glavnoj ulozi sa Milošem Bikovićem, a priča se da ruši sve rekorde gledanosti.

Izgleda da našem glumcu ovih dana sve ide od ruke!

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link