Magazin

Neću prestati da vas podsećam da je SNS ogrezao u kriminalu i da vam je Šef lažov

Potpredsednika Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, ušla je u javnu raspravu sa Miloradom Grčićem, direktorom Elektroprivrede Srbije.

Saopštenje Marinike Tepić prenosimo u celosti:

V.d. direktore Grčiću, znam da vas boli, pre svega moje obrazovanje i moj državni fakultet, stoga najpre da vas uputim da vaša mantra „politički preletač“ znači da neko prelazi iz partije opozicije u partiju na vlasti ili iz jedne u drugu na vlasti, ali svakako na vlasti iz lukrativnih razloga.

U tome je, da vas podsetim, Srpska napredna stranka apsolutni pobednik. Nema partije na vlasti koja je imala više preletača od kad je Srbije. A ja nikada nisam iz opozicije preletela u vlast.

Da, angažovala sam se u dve stranke i to gotovo 10 godina u LSV i 10 meseci u Novoj. Razlog za izlazak iz obe je razilaženje u političkim stavovima, od predsedničkih i beogradskih izbora, do Kosova i Metohije i protivljenja kolaboraciji sa vašim Šefom. Tako ga oslovljavate, zar ne?!

Da ovo vaše pismo nije objavljeno u političkom pamfletu SNS iz kog stoji Siniša Mali i drugi propagatori partije i bratije, temeljno bih objasnila do koje mere su funkcioneri SNS nelojalni Šefu i koristoljubivi, da će ga zbog svog ostanka na slobodi prelako prodati.

I nije vam lako, v.d. direktore Grčiću. Pa ne drže vas zalud tri godine protivzakonito na čelu EPS-a, ne uvaljuju vam tek tako da tri godine protivzakonito potpisujete ugovore vredne milijarde i milijarde tuđeg novca – novca građana, prema kom vaša partija i bratija imaju bezgraničnu ljubav, tu nepresahlu ljubav prema tuđem novcu! Vaš potpis na ugovorima sa firmom rođenog brata premijerke Brnabić, sa firmom rođenog brata doktorke Kisić Tepavčević, a tek nepotpisani, a izvršeni poslovi sa bratijom Vučić, možda su vas doveli u poziciju da svakog dana popijete pohvale i osećanje valjda moći dok potkradate sopstvene radnike i državu!

Ali posle te opijenosti, v.d. direktore Grčiću, mnogi kao vi su se treznili „svirajući klavir“.

Zato bolje brinite o sebi i zašto vas vaš Šef tretira kao nepismenog idiota koji će zbog njega i u zatvor. I da se odmah razumemo, ja takvog šefa, niti Šefa nemam, a za gospodina Dragana Đilasa ne brinite. On nikada nije bežao ni pred zakonom, ni iz Srbije, a njegova adresa je, na žalost, postala dobro poznata vašim navijačkim grupama.

O elaboriranju odnosa MMF-a prema Srbiji ste kvalifikovani manje nego o kvalitetu pečenog mesa u vašoj pečenjari. Mada je svima jasno da niste vi autor „odgovora“ meni ispod kog su stavili vaš potpis, a nije ni PR služba EPS-a, jer ona sebi ne bi dozvolila do bola smešno kopiranje Vladankinog mesidž boksa Srpske napredne stranke.

Takođe, svi „SNS-flasteri“ koji već dugo skaču na svaku moju izjavu sa pripremljenim napadima i stalno treba da ponavljaju, pa tako i vi – od Marinika-preletačica do Rezolucije o Srebrenici – znajte i ovo: na putu do Potočara/Srebrenice, prvo odem u Bratunac. A ne sećam se da sam vas ikada videla tamo. Niti ijednog SNS jurišnika ili jurišnicu kojima su puna usta napada, a da nisu ni pročitali o čemu se radi! Koji upravo kao taoce i krivce stigmatizuju ceo srpski narod, umesto da se krivci za svako nedelo označe imenom i prezimenom. Da ne dodajem da vredjate i sopstvenog Šefa!

Pa on je prvo išao u Potočare/Srebrenicu da traži oprost u svojoj prevrtačkoj karijeri, pa odande oteran, a posle se dodvoravao Srebrenici nudeći novac!

Vi i svi SNS-lajavci iz Beograda kojima su puna usta srpskih žrtava, a niste ni nogom kročili na zgarišta srpskih žrtava, ponavljam, evo Bratunca za početak, kao ja! Koji iz svog komfora nikada nisu otišli u Prizren, Orahovac, u Prištinu na javna slušanja ispovesti i srpskih žrtava, kao ja.

Zato, v.d. direktore Grčiću, nije ni ovakva prepiska za svakoga. A kada budete kukali da preletite u moju stranku, dočekaće vas Zakon o lustraciji, o kažnjavanju korumpiranih funkcionera i javni tužilac! – kaže se na kraju odgovora Marinike Tepić direktoru EPS-a Miloradu Grčiću.

Stranci grade Srbiju za pet milijardi evra koje nemamo, a naprednjaci se ponose projektima zbog kojih ćemo grcati decenijama

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

701 Shares
701 Shares
Share via
Copy link