Balkan Vesti

Čoko-banditi: Uhapšen par osumnjičen za serijsku krađu Milka čokolada

Pulska policija u jednom je danu rešila seriju krađa i uhapsila dvoje osumnjičenih koji su u svega dva dana otuđili razne proizvode iz čak sedam trgovina. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 25-godišnjak počinio osam kaznenih dela krađe, a 22-godišnjakinja njih sedam.

Nakon što je 18. februara u poslepodnevnim satima policija dobila dojavu da su dve osobe iz trgovine u Zagrebačkoj ulici u Puli otuđile veću količinu čokolade, saobraćajni policajci su u večernjim satima, prvo u Ulici Rimske centurijacije uhapsili ženu, a potom u Scalierovoj ulici i muškarca koji su odgovarali opisima počinitelja, piše N1.

Utvrđeno je kako su 22-godišnjakinja i 25-godišnjak iz trgovine otuđili oko 150 komada čokolade, čime su pravnu osobu iz Omiša oštetili za nekoliko hiljada kuna (1€ iznosi oko 7.5 kuna), ali i da to nije jedina trgovina iz koje su otuđili prehrambene proizvode, saopštila je PU istarska.

Dvojac je 17. i 18. februara iz još šest trgovina na području Pule otuđio razne prehrambene i kozmetičke proizvode, odeću, tostere, ogledala i druge predmete. Ukupna vrednost proizvoda bila je nekoliko hiljada kuna.

Takođe, utvrđeno je kako je 25-godišnjak jedno kazneno delo počinio sam, u avgustu prošle godine. Tada je iz trgovine na Verudeli otuđio više boca alkoholnog pića vrednosti nekoliko hiljada kuna.

Osumnjičeni su po završetku kriminalističkog istraživanja, 19. februara u večernjim satima, privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Vredna bakica je poranila, počupala cveće iz tuđe žardinjere i strpala u kesu (VIDEO)

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
40 Shares
Share via
Copy link