Magazin

Milica Dabović izbacila zadnjicu u prvi plan, pa poručila: Mozga nemam, al zato dupe imam za 3!

milica-dabovic-plaza-2
Foto: Instagram/@stefanovamama13

Nekadašnja košarkašica i učesnica Survivor-a Milica Dabović navikla je svoje pratioce na društveniim mrežama na provokativne fotografije na kojima ističe svoje atribute.

Zbog tih fotki Milica je često na meti kritika, a sada je rešila da odgovori dežurnim hejterima koji je osuđuju.

Tekst njene objave prenosimo u celosti.

Ljudi danas sebi daju mnogo za pravo, da osuđuju, mrze, kritikuju, pljuju, vređaju, zavide, lazu, obmanjuju, kradu,omalovažavaju, uvek sam i uvek ću pisati o tome…

Živim život onako kako najbolje znam i umem. Srećna sam. Valjda su SREĆA I MIR poenta života?

Slikam se onako kako volim i želim ne želeći bilo koga da uvredim, razočaram i osramotim to neka vam bude jasno! Meni na dusu ako je drugačije! Samo volim što izgledam ovako kako izgledam i ponosno to nosim.

Jer to je danas ovaj dan, mesec i godina a za sledeću ćemo jos videti. Zdravo živim, hranim se i treniram! Danas je to uspeh.

Ne izlazim, ne pušim, ne pijem- alkohol, gazirane sokove, guste sokove, kafu,ne drogiram se! To je retkost!!

Moja ljubav prema ljudima je samo moja, nesebično se dajem prijateljima, porodici, najbližima, sinu! Volim život, sina, porodicu, prijatelje, drugu polovinu, volim pse, sunce, more, šetnje, putovanja, muziku, mir, bioskop, to mi ima smisao i nema cenu!! Da li ćete me razumeti – do vas je!

Čovek u svemu polazi od sebe pa tako i ja! Postoje dve strane dobra i loša, svetla i mračna, ljubav i zlo, svetlost i tunel, sreća i tuga, crno bela i crvena. Svako bira svoje, ja sam sebi birala!

Naivna sam za medalju ali sam zato preterano iskrena. I mozga nemam ali zato dupe imam za 3 – napisala je Milica uz fotografiju na kojoj pozira u bikiniju na plaži.

NEPREPOZNATLJIVA Ovako je Milica Dabović izgledala pre svih operacija (FOTO)

OGLAS

68 Shares
Share via
Copy link