Magazin

“Ako vam se ne sviđa moja zadnjica, ne gledajte je”: Milica Dabović u Pepa Prase kupaćem poslala poruku hejterima

milica-dabovic-bikini
Foto: Instagram/@stefanovamama13

Milica Dabović je navikla svoje pratioce na Instagram profilu na seksi fotke u kojima često ističe svoje atribute. To je očigledno nekima zasmetalo, pa su bivšu košarkašicu zasuli negativnim komentarima.

Milica je odlučila da im odgovori podužim tekstom na Instagramu uz fotografiju na kojoj je vidimo u ultra provokativnom kupaćem kostimu sa Pepom Prase.

Evo šta je Milica poručila onima kojima se ne sviđaju njene fotke.

“Shvatite jednu stvar koju ja nikada u životu nisam radila. Kada me (nekoga) vređate, pišete ružno, ostavljate pogrdne komentare, spominjete mi sina, proklinjete to samo govori o vama a ne o meni.

To samo priča koliko ste jadni, iskompleksirani, isfrustrirani i koliko nemate svoj život. Koliko ste zločasti! Možda ga i imate ali on je baš pravo nezadovoljstvo, niste SREĆNI ni ispunjeni!

Ipak meni je to najvaznije “BITI SREĆNA I ZDRAVA”, isto mislim za svog sina i za svoje najbliže, porodicu i prijatelje koje baš volim bez rezerve a mislim i za vas!

Nikoga ne komentarišem dok ga dobro ne upoznam, nikoga ne osuđujem dok god smatram da postoji šansa da se promeni, ne ćutim kada me neko izda i prevari, mrzim nepravdu a na laži vadim oči, to su moji stavovi i principi.

Valjda sam svašta nešto prošla u životu ali nikada nisam upirala prst u nekoga jer sam uvek polazila samo i isključivo od sebe! Treba tonu brašna pojesti s nekim da bi mogao znati nešto. Niko ne zna koliko je teško u nečijoj koži…

Postavljaću slike kakve ja želim i to ću raditi ponosno, kao majka jednog dečaka DA, koji vrlo dobro zna ko sam i odrastaće u tom saznanju. Svačije vreme ce proći, pa tako i moje. Ja želim da ugrabim ovo malo života i dišem punim plućima!

Imam želje, ciljeve, borim se, nikada ne odustajem a nisam ni savršena! Pa ko je? Imamo svi svoje mane i vrline! Ne krivite mene za vašu zlobu i ogorčenost. Želim vam mir i spokoj, Želim vam ovo što ja imam danas.

Ako vam se ne sviđa moja zadnjica vi je ne gledajte, ako ne znate nešto lepo da kažete vi ćutite! Svako ima svoje pravo i mišljenje, ne krivim nikoga ali sa više lepih reči svačiji život moze biti mnogo lepši,bolji i jednostavniji!

I da 😂😂Grudi mi nisu dovoljno porasle da bih se pohvalila njima a da ih stavljam-ugrađjujem nije mi padalo na pamet, uvek sam volela da se razlikujem od većine i neka tako ostane!!

A zadnjica je priča za sebe! Ona je 💣💣💣😂

VOLI VAS VASA MILI!”, napisala je Dabovićeva.

NEPREPOZNATLJIVA Ovako je Milica Dabović izgledala pre svih operacija (FOTO)

OGLAS

145 Shares
145 Shares
Share via
Copy link