Magazin

Gola, u čipkastim čarapama: Ovu fotku Milica Dabović prodaje na sajtu za odrasle

milica-dabovic-plaza-2
Foto: Instagram/@stefanovamama13

Bivša košarkašica Milica Dabović sve je iznenadila odlukom da unovči svoju „golotinju“, tako što će prodavati svoje intimne fotografije na platformi OnlyFans.

Ovoga puta Dabovićeva je na svom Instagram profilu podelila jednu fotku, kojom je zagolicala maštu pratilaca i potencijalnih preplatnika na sajtu za odrasle.

Na pomenutoj slici ona pozira samo u čipkanim čarapama, dok sedi na krevetu okrenuta leđima.

milica-dabovic-only-fans
Foto: Screenshot

Milica je o svojoj odluci pričala javno za medije.

– Profil na „Onli fensu“ otvorila sam zbog opklade sa drugaricom, ali i zato što su mi mnogi pisali na društvenim mrežama da žele da me vide na tom sajtu. Drugarica i ja smo se kladile da za 48 sati mogu da sakupim 1.000 pratilaca. Rekla sam joj da je to nemoguće, a ona je bila sigurna u uspeh. Kazala je: „Ajde da vidimo, ako ne uspeš, zatvori profil.“ Pristala sam, još jedan skandal manje-više, šta mi teško – započinje priču bivša košarkašica.

– Volim da se fotografišem i ponosna sam na svoje telo. Ceo život sam trenirala, telo je moj dugogodišnji projekat. Dopada mi se kako izgledam u 40. godini, zašto to ne bih pokazala i drugima?! Neću varati ljude i pozirati obučena od glave do pete. Nemam problem da se slikam u donjem vešu jer je za mene lepo, zgodno žensko telo čista umetnost! Pokazivaću delove tela u zavisnosti od toga koliko ljudi plate. Koliko para, toliko muzike! – obećava Milica.

„Fekalije u usta bih pod ovim uslovima“: Srpkinja otkrila šta joj sve muškarci traže na sajtu za odrasle

Izvor: Telegraf.rs

33 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap