Magazin Poznati

Ko je Bojana koja je Milanu Popoviću rodila ćerku: Kralj bakra je uporedio sa Severinom (FOTO)

milan popovic zena
Printscreen/Instagram/showbizz_fotke

Kralj bakra i njegova skoro tri decenije mlađa supruga su postali roditelji devojčice Sofije. Posle tri sina, Aleksandra, Milana i Đorđa, poznati biznismen je dobio mezimicu sa suprugom koja se vešto krije od očiju javnosti godinama.

‒ Mama i beba su dobro. Sve je prošlo kako treba. Milan i Bojana su presrećni, on ne krije oduševljenje što je posle tri sina dobio ćerku – rekao je za „Republiku“ izvor blizak paru.

Međutim, ono što javnost zanima jeste ko je ta žena koja je uspela posle ljubavnog brodoloma sa Severinom da osvoji Popovićevo srce? Druga žena Milana Popovića, mlađa je od njega 28 godina, atrkativna je plavuša i sušta je suprotnost njegovoj prvoj supruzi.

Iako se biznismen često medijski eksponira, najčešće kako bi govorio o bivšoj supruzi sa kojom ima sina Aleksandra za čije se starateljstvo bore već nekoliko godina, to nije slučaj i sa njegovom sadašnjom izabranicom. Naime, Bojana se tako vešto krije od medija, da je i njeno prezime nepoznanica za širu javnost.

„Kralj bakra“ uspešno skriva detalje svoje veze, sa izabranicom se nikada ne pojavljuje u javnosti, ali je pre nekoliko godina otkrio kako su se upoznali.

‒ Upoznali smo se u Beogradu. Bojana studira marketing, iz dobre je porodice, zgodna je, obrazovana, mlada, oštroumna, snalažljiva i uvek spremna na šalu – ispričao je Popović tada pa je indirektno uporedio sa Severinom:

‒ S njom nema svađe i prepiranja čak ni sada kada je u drugom stanju, kad žene znaju da budu i te kako hirovite. Mila je, draga, super je majka, što mi je veoma važno – zaključio je Milan koji je do zore lumpovao što mu je izabranica podarila i naslednicu posle trojice sinova.

Izvor: Republika

Milan Popović dobio 4. dete, Severinin bivši ćerki dao ime jake simbolike

98 Shares
Share via
Copy link