Magazin Svet

Misteriozni milijarder nudi 185.000$ mladom paru da provede godinu dana na Karibima, uz 1 uslov

karibi ostrvo
Foto: Freepik/mrsiraphol

Američki mediji ovih dana bruje o anonimnoj ponudi misterioznog milijardera, koji traži influensere da žive godinu dana na njegovom privatnom raju na Karibima.

Da, dobro ste pročitali, a to nije sve – još će biti i plaćeni za to, a radi se o pozamašnom iznosu za srećni par mladih i lepih ljudi, koji se odluče na ovu tropsku avanturu.

Svakodnevna promocija na društvenim mrežama

Tajanstveni milijarder nudi srećnom paru 185.000 dolara, da provedu godinu dana živeći na njegovom privatnom ostrvu na Karibima, ali postoje određeni uslovi.

Naime, prema oglasu koji je objavila agencija za zapošljavanje “Fairfax and Kensington”, očekuje se da će izabrani par raditi puno radno vreme i to promovišući privatno ostrvo na društvenim mrežama.

Njihov glavni zadatak bio bi svakodnevno snimanje na Britanskim Devičanskim ostrvima, beležeći napredak i izgradnju nekretnina, do prikaza ovog mesta kao prave male luksuzne oaze, piše B92 Putovanja.

Džordž Dan iz agencije “Fairfax and Kensington”, naglasio je da vlasnik želi da naglasi lepotu svog ostrva, ali da za to želi da zaposli influensere koji bi to radili.

Potrebno iskustvo u okviru luksuzne turističke industrije

Očekuje se da će par koji dobije posao, upravljati objektima i događajima, a osim poznavanja rada društvenih mreža, moraju da imaju i iskustva i u vođenju luksuzne industrije, što podrazumeva rad na jahtama, ili u vilama.

Zaposleni par će u jednoj godini dobiti povratni let kući kao i 25 dana godišnjeg odmora, koji mogu da iskoriste na nekom od susednih ostrva.

Interesantno je da su identitet vlasnika i specifičnosti ostrva još uvek u tajnosti.

Inače, vlasnik “Virgin Airlinesa”, Ričard Branson i jedan od osnivača “Googlea”, Leri Pejdž, takođe imaju svoja privatna ostrva na ovom području.

Kako bi se prijavili, influenseri moraju da pošalju TikTok video, koji će pregledati milijarderov lični tim. Kako navode iz agencije, ubrzo će odabrati kandidate, a pogledajte ceo oglas.

Izvor: B92 Putovanja

10 najboljih destinacija za odmor bez interneta i mobilnih telefona

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link