Film Magazin

Glumcu Patriku Mareju, čuvenom Mikiju Pirsu iz „Mućki“, dijagnostifikovan rak pluća

miki-pirs

Glumcu Patriku Mareju, kojeg znamo po ulozi Mikija Pirsa u seriji „Mućke“, dijagnostifikovan je rak nakon što je doktor otkrio maligni tumor na plućima.

On je potvrdio ovu vest u utorak uveče, dok je javno podržavao novi nagon vlade Velike Britanije da se ide na preventivne preglede, pie „Daily Mail“.

– Naravno, želeo sam da moji zdravstveni problemi ostanu privatna stvar, ali neuspeh da u potpunosti sakrijem ovo bilo bi sebično. Zahvaljujući mom ultrazvuku imam šansu za borbu. To je pokazalo da su mojim organima potrebni dalji pregledi i da su uočeni tumori. To je dovelo do PET skeniranja koje pokriva mnogo veću oblast. Na moje divno iznenađenje ove lezije nisu bile kancerogene, ali skener je našao kancerogeni tumor u mojim plućima. Ovo je od tada uklonjeno – napisao je glumac na Tviteru i dodao:

– Sada tvitujem, što ne bi bio slučaj da nisam imao ultrazvuk pre nekoliko meseci. ‘Mnogi ljudi svode ove simptome na starost i nelagodnost da jednostavno imaju slab stomak. Molim vas, ne ignoriši to ako istraje. Što se mene tiče, i zahvaljujući Nacionalnom zdravstvenom sistemu, sada mogu da vidim isti prelepi horizont kao i ti – napisao je on.

Patrik Marej je odigrao ulogu Mikija Pirsa u 20 epizoda „Mućki“ tokom 22 godina emitovanje ove serije.

Legendarni Rodni iz “Mućki” odlazi sa scene, tuguje za tragično nastradalim sinom

Izvor: Telegraf

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

32 Shares
Share via
Copy link