Film Magazin

Mračna strana Čendlera Binga: Devojku u 6. meseću trudnoće slao po heroin

Bivša devojka glumca Metjua Perija, koji je srpskoj javnosti najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u kultnoj seriji Prijatelji, tvrdi da ju je Peri slao po heroin i kokain dok je bila u šestom mesecu trudnoće.

U intervjuu za strane medije, Kejti Edvards, koja je bila u vezi sa glumcem Metjuom Perijem 2000-ih godina, kaže da je pristajala da nabavlja drogu za Periju kako bi ga zaštitila dok se borio s zavisnošću.

Kejti je izjavila da je oduševljena što je Metju pronašao sreću sa 20 godina mlađom verenicom Moli, te što se rešio poroka.

Dodala je kako je tokom njegove zavisnosti išla po drogu kako bi ga sprečila da luta ulicama i bude uhvaćen.

“U tom trenutku njegove slabosti to je bilo sve što sam mogla da učinim za njega. Bila sam otprilike u petom mesecu trudnoće i išla sam po drogu na adrese na koje me slao. On bi mi rekao: “Niko neće zaustaviti trudnu devojku. Ne brini.” Odlazila sam po torbu, a u njoj bi nekad bio heroin, nekad kokain ili tablete. Nikad nisam znala po što idem”, tvrdi Kejti.

“Kad pogledam unazad, pomislim kakav sam to prijatelj bila. Nije mi bio problem otići po drogu jer ga nisam htela pustiti da sam luta ulicama. Takođe, on mi je to plaćao. Ponekad sam išla po robu i tri puta dnevno, i znala sam zaraditi i do 4000 dolara u jednom danu. Uvek bi govorio da novac nije problem”, rekla je Edvarsova za The Sun, a preneo portal Nova.

Bila je najfatalnija plavuša 60-tih, volele su je mnoge poznate face, ali njena najveća ljubav bila je heroin

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

147 Shares
147 Shares
Share via
Copy link