Kafei Top 10

Mesto gde su svi domaćini – caffe Casablanca

Casablanca je mesto koje će vas privući mirisima koji iz njega dopiru, a zadržaće vas jedinstvenom atmosferom, ljubaznim osobljem i raznovrsnom ponudom pića. Ovo je priča, a ne kafić.

Kažu da je mišljenje gostiju najbitnije kada se ocenjuje kvalitet. U Casablanci su do sada već ispunjene četiri knjige utisaka i u svakoj od njih se nalaze pozitivni komentari zadovoljnih mušterija.Vlasnik Miroslav Tasić kaže da je njegov cilj da se oni koji uđu u kafić osećaju kao kod kuće. On dodaje da upravo zato ovde nema konobara, nego su svi domaćini. Na ovom mestu uvek možete da popričate sa osobljem, koje će vas rado posavetovati i odgovoriti na sva vaša pitanja.

U ponudi se nalazi veliki broj kafa, koje su pravljene po originalnoj recepturi vlasnika. Ovde možete da probate Che Guevara kafu od banane, Ghandi od jagode, Castro od narandže, Cesare od maline i mnoge druge. Tokom toplih letnjih dana možete se osvežiti i voćnom salatom ili limunadom sa ukusima voća – kokosa, kupine, lubenice, višnje, ribizle…

casaslagtxt

Ukoliko odlučite da svratite u Casablancu, slobodno povedite i svog kućnog ljubimca, pošto je ovo pet friendly lokal. Muzika nikada nije preglasna, kako bi gosti mogli i da razgovaraju. Ovde se pušta muzika za kišno vreme, za lepo vreme, muzika za starije ili za mlade.

Enterijer je jedinstven. Svaki detalj od plafona, zidova, ventilatora, pa do stolova, stolica i pepeljara je autentičan. Plafon i zidovi su ukrašeni slikama i citatima, na policama se nalaze knjige i zanimljive figurice. U lokalu su uvek upaljeni mirišljavi štapići ili sveće, tako da ćete osim u kafi uživati i u divnim mirisima.

enterijersaca

Casablanca nije samo kafe, ovde se nalazi i škola engleskog jezika. Omladina u današnje vreme provodi dosta vremena u kafićima. Kada je već tako, zašto onda ne bi nešto i naučili. Ovo je upravo ideja New Visions School-a. Mladi ovde mogu da nauče ili usavrše svoj engleski, kao i da steknu međunarodne sertifikate.

Ukoliko želite da uživate u muzici, razgovoru, lepoj kafi i domaćinskoj atmosferi svratite u Sremsku ulicu. Možda će to biti početak jednog lepog prijateljstva.

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
136 Shares
136 Shares
Share via
Copy link