Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za novembar 2021. godine

horoskop-plavusa-1

Stiže nam novembar 2021, jedan od uzbudljivijih meseci u godini. Dolazi nam mlad Mesec u Škorpiji 4. novembra, a dan kasnije Venera ulazi u znak Jarca. Tokom novembra 2021. Merkur ulazi u Škorpiju, a pun Mesec sa delimičnom lunakrnom eklipsom pada 19. novembra.

Konačno, 21. novembra počinje sezona Strelca, a 3 dana kasnije i Merkur ulazi u ovaj znak. Pročitajte šta vam donosi mesečni horoskop za novembar 2021.

Ovan

Za jednog Ovna dovoljno je velik stres saznanje da sudbinom ne može da upravlja. Zato vam savetujemo- počnite da verujete da ta ista sudbina ima mnogo veće planove za vas nego što vi možete da zamislite! Prepustite se i čekajte da budete iznenađenji, verujte znakovima pored puta i iznenađenjima koje vam donosi ova jesen.

Bik

Tokom novembra 2021, divna rogata stvorenja, očekuje borba. Jesen vam neće ništa doneti na srebrnom tanjiru i za sve ćete morati dobro da se potrudite! Budite spremni da sami posegnete za onim do čega je stalo vama ili vašem egu.

Iako će ovaj period od vas iziskivati poseban napor, vaša nagrada će biti ogroman ponos na sve što ste postigli sopstvenom inicijativom.

Blizanci

Šampanjac ili žestina? Šta god poželite, jel ovo je za vas plodonosni period, koji vam donosi, kako prosperitet tako i sreću i stabilnost. Dobro iskoristite šansu da unapredite vašu karijeru ili obogatite vašu vezu, ne dešava se svaki mesec da su vam planete ovako naklonjene!

Rak

Želite savet kako da prezimite ovu zimu? Jednostavno naučite da kažete NE vašim voljenima koji traže previše od vas, iskorištvajući vašu legendarnu dobrotu. Budite asertivni prema sebi i drugima ma koliko vam to teško padalo. Vreme će dokazati da se isplatiti i vi ćete uživati u novostvorenom samopuzdanju koje ste razvili.

Lav

Upozorenje za moćne Lavove! Ujedinjeni Jupiter i Saturn, kao suprotni znakovi , mogu da se poigraju sa vama. Možete očekivati razarajuća usporenja, izdaje, iznenadne potsetnike na realnost koji će vas spustiti na zemlju.

Nemojte paničiti, nije sve tako crno. Ova situacija će vas navesti da vidite stvari iz nove perspektive, one koja će više ići u vašu korist.

Devica

Device, čeka vas jedan jako neobičan mesec! Novembar će vam odneti brige, deo tereta i razočarenja te i bezplodonosne iluzije. Doneće vam mudrost i jasnoću misli. Ovo će za vas biti period prosvetljenja. Nije loše za jedan tmurni Novembar, zar ne?

Vaga

„Polako ali sigurno i stabilno“- ovo bi trebao biti vaš moto ukoliko očekujete prosperitet u ljubavi ili poslu. Vreme kada ste vagali i prepuštali stvari vremenu za vas je gotovo, spremite se za ono kada morate ostati fokusirani i usredsređeni uprkos preprekama. Bićete nam zahvalni…

Škorpija

Dugo niste bili u ovako sjajnoj formi! Pitanje je šta ćete uraditi sa svom tom novo- otkrivenom energijom i strašću koju je u vama ova kasna jesen probudila? Otvara vam se puno novih mogućnosti- da ne spominjemo i dodatni bonus neočekivanog naleta sreće!

Predlažemo vam da ovaj plodonosni period, u kom je Škorpija istakla sve vaše potencijale, iskoristite tako što ćete pratiti svoje želje, čak i one koje vam se čine suludim! Pri tom nemojte tražiti smisao stvari, samo delajte. U suprotnom, previše introspekcije može stati na put akciji. Nemojte ovo zaboraviti u momentima kada vas obuzme ona često takmičarska, priroda Škorpije.

Strelac

Spremite se za mesec kontasta! Do 22. novembra, možda ćete biti u iskušenju da napravite „slona od miša“, te da preuveličate značaj nečeg, zapravo, trivijalnog. Toplo vam preporučujemo da ne dramite jel vas to nigde neće odvesti.

Tek od 23, kada Sunce ulazi u vaš znak, počećete da se opuštate. Šta više u drugom periodu će vam se vratiti vaš sjaj i energija svojstvena Strelcu.

Jarac

Nije li to Venera (planeta ljubovi i zavođenja) krenula ka vašem znaku? Došla je da začini vaš ljubavni život koji je u zadnje vreme malo monoton. Ili je samo tu da malo zasladi vašu svakodnevnicu- što je takođe dobra vest.

Vodolija

U želji da promenite svet- ili samo svoje sopstveno dvorište- svakako sijate! Svi smo zavedeni vašom harizmom,entuzijazmom i željom da činite dobro. Možete dobiti priliku da uđete u svet u kome možete potpuno procvetati! Ugrabiteovu šansu i ne brinite ni o čemu drugom.

Ribe

Možda vas nebesa štite (zahvaljujući prijateljskim planetama Škorpije), ali vi se i dalje osećate bespomoćno. Osećate se kao da se vrtite u krug? Ili ste u iščekivanju nečega što vam nikako ne dolazi? Ovaj period vam je doneo neku težinu, ali ne brinite sve je prolazno. Savetujemo vas da se naoružate strpljenjem jel zvezde kažu da će se sve uskoro rešiti samo od sebe…

Najgore ljubavne kombinacije Zodijaka: Bik ne može sa Ovnom, Vaga se Devicom…

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
899 Shares
899 Shares
Share via
Copy link