Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za jun 2023. čuvene britanske astrološkinje Eme Hovart: Blizanci ponovo rokaju, Rak mora da odmori

horoskop-jun-devojka-dredovi

Mesečni horoskop za jun 2023. godine otkriva da je pred nama 30 dana koji će za većinu znakova biti vrlo značajni. Dolazi do čudnih komešanja među zvezdama, a to znači i mnogo promena.

Da li je vaš znak pred srećnim obrtom ili pak, pred nešto težim okolnostima, otkriva čuvena britanska astrološkinja Ema Hovart, a prenosi Weekly.rs.

Pogledajte mesečni horoskop za jun za sve znakove.

Ovan

Jeste li spremni za malo olakšanje i odmor od svih tih napora? Stiže odmah!

Ovo je sjajan trenutak da se otresete starih očekivanja i razmislite o tome šta vas zaista osvetljava ovde i sada. Čega želite više u svom životu? Više avantura? Više putovanja? Više učenja? Više ljubavi? Ako Venera u vašem romantičnom petom polju ima ikakve veze sa tim, odgovor na ovo poslednje će postati očigledan od 5. juna.

Na drugim mestima u vašem životu projekti koji se odnose na pisanje, govor i deljenje vaše priče izgledaju osvetljeni kako se sezona Blizanaca razvija. A mlad mesec 18. juna mogao bi da vas vidi kako postavljate hrabri novi cilj u ovoj oblasti.

Možda vidite sebe na sceni? Ili objavljivanje vaših memoara? Samo napred, Ovnu. Sada nije vreme za suzdržavanje. U stvari, vreme je da se izložite, pokažete i budete hrabri. Do sezone Raka, koja počinje letnjim solsticijem 21. juna, bićete spremni za prelazak u neku mirniju, tišu energiju.

Element vašeg doma i porodičnog života zahteva vašu pažnju kada se jun bliži kraju – a ni to nije nešto što možete zanemariti. Stvorite mir tamo gde je potrebno, Ovnovi – čak i ako vas u tom trenutku boli, to je najbolje.

Glavna mantra ovog meseca za Ovnove je: Istaknite se…

Bik

Ovaj mesec bi mogao da znači početak novog pravca za vas, u kome je svaki aspekt vašeg života spreman za obnovu (na dobar način). Pun Mesec 4. juna sija u vašu transformativnu osmu kuću pozivajući vas da razmislite šta vas tačno sprečava da živite svoj najbolji život.

A kada dobijete odgovor na to pitanje, vreme je da zauvek izbacite te loše vibracije. Tvoj osećaj sopstvene vrednosti raste, Biku, i zaista se radi o prokletom vremenu (bilo je potrebno da prođe vreme).

Srećni Jupiter se preselio u vaš znak prošlog meseca na dugi period, prskajući pravu vrstu magije na velike životne promene i uzbudljive nove planove. Sve što sada dodirnete ima potencijal da se pretvori u zlato, pa birajte mudro. Sledi svoje srce!

‌Do mladog meseca 18. juna mogli biste da preuzmete veliku finansijsku ili ličnu obavezu – onu koja se u početku čini vrlo neprijatna. Nastavite sa tim – vaša najsvetlija budućnost zavisi od vaše hrabrosti ovde i sada.

Sezona raka (od 21. juna) donosi dobre vibracije u vašu komunikacionu zonu omogućavajući vam da konačno kažete sve ono što ste hteli nekom ko vas dugo nije čuo.

Ali ne zaboravi – tvoja istina je jednako važna koliko i tuđa. Iskomunicirajte ono što morate, a zatim napravite malo mesta za zalet. Uputili ste se negde gde vas čeka magija i ispunjenje kakvo niste mogli da očekujete.

Glavna mantra ovog meseca za Bikove je: Zažmuri i skoči…

Blizanci

I tek tako, Blizanci ponovo rokaju! Ova godina nije bila najlakša vožnja za vas do sada, ali život je u usponu, a ovog meseca zaista počinje vrtoglav rast!

Nastavite sa dobrim vibracijama rođendanske sezone i maksimalno iskoristite pun mesec 4. juna, koji pada u sedmo polje fokusirano na vašu vezu. Ako ste čekali pravo vreme da konačno otpustite bolno lično iskustvo (romantično, platonsko, poslovno ili porodično), to vreme je sada.

Vreme je za novi početak i nemojte da vas to uplaši, već pohrlite! Ono što vas čeka daleko je bolje od svega što ćete ostaviti za sobom. Do trenutka kada vaš vladar Merkur dođe u vaš znak 11. juna, osećaćete se raspaljeno i spremni za sve. Karijerni san – ravnoteža između posla i života – neka bude na vrhu vaše liste prioriteta i uskoro ćete znati u kom pravcu da koračate.

Mladi mesec uleće u vaš znak 18. juna i nudi podsticaj koji vam je potreban da biste se posvetili životu pod sopstvenim uslovima. Vreme je da shvatite gde želite da budete za godinu dana jer će taj san postati vaša stvarnost.

Sezona Raka donosi magiju, koja će se najpre videti na vašem bankovnom računu. Život vam se menja ubrzano i sa dobrim razlogom. Oslobodite se repova prošlosti, glavu gore i verujte procesu.

Glavna mantra ovog meseca za Blizance je: Pusti…

Rak

Osećate se iscrpljeno i kao da vas je pregazi tenk? Žudiš za pauzom? Raku dragi, osećamo te. I mi , i kosmos.

Zvezde vam poručuju da treba da se odmorite, povučete i rešite problem koji vas sprečava da trenutno živite svoj najbolji život. To bi moglo izgledati kao opraštanje, zaborav, ili upuštanje u neku vrstu duhovnog putovanja – kako god, jedini izlaz je da se usudite da prođete kroz ta nepoznata vrata.

Da, došlo je vreme da se pozabavite onim što ste odlagali da biste mogli da počnete da preduzimate važne korake ka svetlijoj, boljoj budućnosti. Pun mesec 4. juna usmerava pažnju na vašu šestu kuću dnevnih rutina i podstiče vas da uspostavite ravnotežu između posla i života pre nego što bude prekasno.

Šta je potrebno da se desi, da bi ova 2023. godina bila bolja? Ti već znaš odgovor duboko u sebi.

Mlad mesec od 18. juna mami vas mentalno blagostanje stavite u prvi plan u ovoj, sledećoj, fazi vašeg života. U vašoj je prirodi da druge stavljate na prvo mesto, ali nećete moći nikome da služite ako ne naučite da brinete o sebi.

Kada dođe sezona rođendana, 21. juna, bićete na daleko boljem mestu.

Počnite da se fokusirate na projekat “JA” i bićete zapanjeni onim što će se sledeće desiti.

Glavna mantra ovog meseca za Rakove je: Vreme je za pauzu…

Lav

Ovog meseca nije važno ono što znaš, već koga poznaješ, dragi Lave. Postoji sastanak umova koji može da promeni putanju vaše karijere, ličnog ili ljubavnog života ovog juna i sve što treba da uradite je da budete na pravom mestu u pravo vreme.

Spremni da odgovorite sa „Da“ na sve? Možda nećete morati ako dopustite svojoj intuiciji da vas vodi u pravom smeru. Ako se osećaš ispravno, verovatno je u redu! Pun mesec 4. juna obasjava vas i vaše jedinstvene talente, a ovaj put će pravi ljudi možda čak i primetiti. Dati nekome drugu šansu možda nije ni najgora ideja ovog meseca. Nema vremena za stare ljutnje kada ljubavna planeta Venera 5. juna dođe u vaš znak.

Do mladog meseca 18. juna mogli biste da se nađete u potrebi za ozbiljnim odmorom. Pronađite način da napravite pauzu i možda ćete jednostavno pronaći odgovor na pitanje koje vas muči već neko vreme.

Imate mnogo više da ponudite nego što ste sada u mogućnosti da pokažete. Da li je vreme da nađete prostor za više radosti u svom životu? Stavite svoje mentalno zdravlje na prvo mesto ove sezone Raka (od 21. juna) i uskoro ćete razumeti šta treba da uradite da biste sve ostalo vratili na pravi put. U početku bi moglo biti sporo, ali ćete dobiti raketni pogon do kraja leta.

Glavna mantra ovog meseca za Lavove je: Korak po korak…

Devica

Dobra stvar je što se ne plašiš teškog rada, Device, jer san o karijeri zahteva da ovog meseca ozbiljno kopaš duboko.

Spremni ste na to? Biće vredno toga ako to uradite. To, međutim, ne znači da nema zabave. Pun mesec 4. juna fokusira se na vašu kućnu zonu i podstiče vas da date prioritet porodičnoj ili kućnoj situaciji kojoj je potreban vaš doprinos da bi napredovali. U početku se može činiti kontraintuitivnim, ali učenje da uravnotežite svoj posao i lični život je ključno za ono što stvarate ovde. Vreme je da vi vodite put i pokažete drugima šta je tačno moguće.

‌Planovi putovanja, nova iskustva i ronjenje u teme koje vas fasciniraju mogli bi da učine život kao jednu veliku avanturu ovog meseca. A do mladog meseca 18. juna mogli biste da se upustite u veoma uzbudljiv novi projekat. Ovo je važno vreme, Device.

Sve što ste do sada radili dovelo je do ovog savršenog trenutka u vremenu. Do sezone Raka, koja počinje sa letnjim solsticijom 21. juna, mogli biste delite svoju priču ili radite sa impresivno velikom publikom. Od tebe se traži samo još malo truda, Device. Život će do kraja juna biti drugačiji – na najbolji mogući način.

Glavna mantra ovog meseca za Device je: Delite više…

Vaga

Drage Vage, vi se vračate na pravi put i krećete se u pravom smeru. Za vas sezona Blizanaca predstavlja nova iskustva, velike avanture i veru u sopstveni potencijal. Zato zadržite nabujalo samopouzdanje, napravite neke planove i odredite prioritete.

Pun mesec 4. juna poziva vas da napustite staru priču koju ste sami sebi pričali kako biste mogli da počnete da pišete novu. I ovog puta, na vama je red da budete glavni lik! Teme lične transformacije postaju velike ovog meseca dok redefinišete ko ste i kuda želite da idete u ovoj novoj životnoj fazi.

Promene koje sada napravite zaista će uticati na vašu budućnost, zato ne gubite ni sekund. Uradite ono što trebate, Vago, i ne odustajte ovog puta.

Do mladog meseca 18. juna bićete spremni da napravite veliki korak ka tome da san postane stvarnost. A do sezone Raka (od 21. juna) bićete spremni za uspeh. Ako ste čekali pravo vreme da pokrenete posao, otkrijete projekat strasti ili iskoristite zanimljiva dešavanja na poslu.

Držite se svojih ciljeva i nećete verovati koliko daleko ćete stići do kraja meseca. Put ispred nas se čisti i tajming je tačan. Razmišljajte o zdravlju, bogatstvu i dobrim vibracijama i uskoro ćete dobiti širu sliku. Vago 2.0, evo tebe!

Glavna mantra za Vage ovog meseca je: Držim se plana…

Škorpija

Sve se menja u svetu Škorpije kada počne jun! I kao što ste možda već primetili, što više pratite tu svoju čuvenu intuiciju, ona postaje sve bolja.

Težina koja vas je proganjala predugo, diže se pred vašim očima. Bilo je i vreme, zar ne? Dozvolite snazi punog meseca 4. juna da vas preplavi dok sija u vašu drugu kuću bogatstva i vrednosti.

Vreme za male igrače je zvanično prošlo, Škorpijo. Možeš očekivati zakasnele nagrade za dobro obavljen posao i to u prvoj polovini meseca.

Neka radost i zadovoljstvo budu prioritet dok jun napreduje i uskoro ćete videti magiju koja nastaje samo onda kada celim bićem odlučite da slušate svoje srce.

Mlad mesec 18. juna poziva vas da donesete odluku koju ste već neko vreme odlagali. Ko sada želiš da budeš? Gde sve ovo ide? Rizik koji se preuzima ovog meseca mogao bi da se isplati na najspektakularniji način do kraja 2023. Do letnjeg solsticija i početka sezone Raka (21. jun) život će vam biti pun uzbuđenja.

Odlično je vreme da isplanirate avanturu, probate nešto novo ili konačno rezervišete kartu u jednom pravcu za raj. Vidimo se na drugoj strani, Škorpijo.

Glavna mantra ovog meseca za Škorpije je: Želim avanturu…

Strelac

Sećaš li se kada si želeo tačno ono što sada imaš dragi Strelče? retko kad se setimo da zastanemo i cenimo koliko smo daleko stigli, ali to je upravo ono što sada treba da uradite. Ozbiljno, Strelac – ti si uspeo!

Pun mesec 4. juna pada u vaš znak i podstiče vas da odbacite sumnju u sebe i krenete u “lov na zlato” sa tom velikom idejom o kojoj ste razmišljali! Upravo ćete se iznenaditi svojom sposobnošću da snove pretvorite u stvarnost.

Odnosi svih vrsta su u fokusu kada počinje jun, a pažljiva komunikacija je ključna, kao i uvek. Više ljubavi, bolja prijateljstva i srećniji radni život su vam na raspolaganju ovog meseca.

Poziv za buđenje u vezi sa vašim domom ili porodičnim životom mogao bi da vas dovede do toga da sredinom meseca preuzmete ravnotežu između posla i života.

Tajming je savršen – razmišljali ste o tome da promenite svoju dnevnu rutinu, tako da biste mogli da počnete pre nego kasnije. Mlad mesec 18. juna donosi sve dobre vibracije u vaš ljubavni život, pa ako ste spremni da pozovete novu romansu (ili nadogradite postojeću), sada je vreme. Napravite pravi potez sa kosmosom na strani i mogao bi biti vatromet na kartama ove sezone Raka (od 21. juna).

Glavna mantra ovog meseca za Strelčeve je: Zahvalnost…

Jarac

Mnogo posla i malo zabave možda izgledaju kao standardna praksa u svetu Jarca, ali ovog meseca ćete po svemu sudeći stvari raditi malo drugačije.

Prvo, pun mesec 4. juna pada u vašu isceljujuću dvanaestu kuću i poziva vas da napravite pauzu, pogledate unutra i za promenu se malo opustite. Ako tražite rešavanje situacije koja vas je predugo sputavala, sada je možda pravi trenutak.

Ipak, nije sve mirno vreme i razmišljanje! Jupiterovo kontinuirano okretanje kroz vaša dobra vremena u petoj kući poziva vas da ovog meseca izvučete što više radosti iz života. Na ivici si nečeg divnog, Jarče – nemoj biti toliko zauzet melanholijom.

Mlad mesec 18. juna je savršeno vreme da sebi postavite nekoliko novih pravila. Provedite neko vreme radeći na tome kako želite da vaš život izgleda i počnite da preduzimate korake da to i ostvarite.

Vaš život se odvija tačno ispred vas i može biti šta god želite. Spojler: ne tražite previše i sve je moguće! Magija veza stiže sa letnjim solsticijem i početkom sezone Raka (od 21. juna) nudeći vam drugu šansu tamo gde vam je najpotrebnija. Vreme je za skok, Jarče, a podsetićemo vas – vi znate da skačete.

Glavna mantra ovog meseca za Jarčeve je: Hoću da se zabavim…

Vodolija

Vodolije, počevši od moćnog punog meseca 4. juna vaš život će konačno i posle dugo vremena početi da se dešava tamo gde se vi najbolje osećate – u društvenoj zoni.

Naučili ste mnogo o prijateljstvu u poslednjih nekoliko meseci (nije sve lako za progutati), ali ovog meseca će sve početi da ima smisla. Tvoji ljudi su bili tu sve vreme, Vodolijo – pored tebe. Ni ovog juna nećete morati dugo da čekate na srećnu ljubavnu pauzu – Venera kreće u zonu vaše veze 5. juna donoseći dobre vibracije u izobilju.

I u ostatku vašeg života stvari izgledaju bolje. Vaš kreativni fokus vam je pokazao magiju koja se dešava kada sledite svoje srce, zato nemojte sada stati. Ta vaša ideja je dobra i ti planovi zaista idu negde – nastavite da verujete u ono što stvarate!

Do mladog meseca 18. juna mogli biste da se nađete spremni da sebi postavite još veći kreativni cilj, koji čini da život izgleda kao jedna duga avantura. Sezona raka donosi period odlučnog napornog rada (od 21. juna pa nadalje). Više ste nego spremni. Kada gradite san, čak i dugi sati mogu biti magični, posebno kada je taj san na pragu ostvarenja.

Glavna mantra ovog meseca za Vodolije je: Gledam samo u istinu…

Ribe

Konačno stižete na cilj, Ribe. Jun počinje punim mesecom 4. juna u zoni vaše karijere koji vas poziva da ovog puta zauvek napustite ograničavajuća uverenja.

Spremniji ste nego što mislite i vreme je da pređete na novi nivo! Da, na njemu je reflektor sa vašim imenom – budite dovoljno hrabri da uđete u to i svideće vam se ono što će se sledeće desiti. Međutim, nisu samo ciljevi i uspeh u karijeri ono što će se dešavati ovog juna.

Vaš dom i porodični život ostaju u fokusu dok sezona Blizanaca napreduje, podstičući vas da stvorite zaista čvrstu osnovu za podršku sledeće faze vašeg života. Okupite svoje ljude, magične ribe, jer trebaće vam tamo gde ste krenuli.

‌Bilo bi dobro da za sve gore navedeno učinite i nešto konkretnije na mlad mesec – 18. juna. To je dobar dan za započinjanje nove životne faze. Verujte svojoj intuiciji u ovom slučaju. Imate šta da kažete i svet je zaista spreman da sluša.

Sezona raka počinje na letnji solsticij (21. jun) sa promenom energije koja menja način na koji osećate sve. Ko je znao da bi izlaganje sebe moglo biti tako zabavno? Očekujte zabavu, flert i neke uzbudljive pozive da stignu u prijemno sanduče kako se jun bliži kraju. Vreme je da naučite da kažete „Da“.

Glavna mantra ovog meseca za Ribe je: Transformacija…

Veliki ljubavni horoskop za jun 2023: Ribe da odbace ego, Jarac će oživeti stara sećanja

Prevela: Ana Marković

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
144 Shares
144 Shares
Share via
Copy link