Dnevni horoskop

Pun Mesec u Strelcu stiže između 3. i 4. juna, a ova tri znaka promeniće život iz korena

devojka-mesec-horoskop
Foto: Shutterstock.com

Naredni pun Mesec dogodiće se u u noći između 3. i 4. juna u 5:41, a biće specifičan po mnogim stvarima.

U zavisnosti od toga gde se nalazite na svom ličnom putovanju, ova prilika može biti i uzbudljiva i zastrašujuća. Na kraju krajeva, rast često zahteva suočavanje sa neprijatnim istinama o sebi i našim odnosima.

Kaže se da donosi prosperitet, sreću i ljubav i nazivaju ga mesecom jagode.

Junski pun Mesec jagoda u Strelcu uvodi onu vrstu energije koju bismo želeli da vidimo na početku leta.

Ovo je idealno vreme da ispoljite svoje najdublje želje. Za to vreme razmislite o vođenju dnevnika ili pisanju pisma univerzumu.

Evo šta će pun Mesec u Strelcu doneti svakom od znakova:

Ovan

Došlo je vreme za preporod i reorganizaciju. Ako vam se čini da su vaše ideje svuda, odvojite malo vremena da smislite realan plan. Stvorite navike kojih se možete držati bez osećaja preopterećenosti. Dozvolite sebi da izađete iz glave i živite više u sadašnjem trenutku.

Bik

Bik bi trebalo da prestane da odugovlači nakon što vidi mesec jagode. Vaše manifestacije su mnogo bliže nego što mislite. Vreme je da napravite prvi korak i uđete svim srcem u ono što želite. Ovo je takođe odličan trenutak da preispitate svoj stav prema neuspehu. Ako nikada ne pokušate, nikada nećete uspeti. Rizikujte!

Blizanci

Vreme je da slušate svoje instinkte, a ne logiku. Predugo ste slušali svoj mozak, ali vreme je da zaista sledite svoju strast. Prestanite da ignorišete svoju intuiciju i počnite da verujete u sebe. Znate šta je najbolje za vas i vreme je da pustite da vaša samouverenost zablista, piše Naj Žena.

Rak

Tokom meseca jagode, koncentrišite se na negovanje sebe. Stalno dajete drugima, a vreme je da date sebi. Odvojite vreme za sebe da izdvojite vreme za sebe i zaista se usredsredite na ono što želite. Koncentrišite se na to kako da sebi pružite ljubav koju zaslužujete.

Lav

Ovog meseca nemojte se ograničavati, posebno kada su u pitanju vaša dostignuća i samopouzdanje. I dalje možete pomoći drugima dok pomažete i sebi. Veoma je važno da svoju energiju uložite u ljude koji će vam vratiti i uložiti svoju energiju u vas.

Devica

Ovog meseca, Device bi trebalo da počnu sa detoksikacijom negativnosti koju gaje o sebi. Počnite sa ugrađivanjem pozitivnih afirmacija u svoju dnevnu rutinu i promenom načina razmišljanja. Shvatite da vi niste vaše negativne misli i da vas one ne definišu.

Vaga

Mesec jagode pružiće Vagama priliku za intenzivnu negu sebe. Od vas se ne traži da radite ono što svi žele. Koncentrišite se na ono što želite i gledajte kako se ostvaruje. Više prilika će vam se pojaviti kako budete više usklađeni sa osobom kakva želite da budete.

Škorpija

Škorpije, pripremite se da srušite svoju odbranu tokom meseca jagode. Razumemo koliko vam je teško da izrazite svoja osećanja, ali u redu je da niste u redu. Dozvolite sebi da budete ranjivi i potražite pomoć kada je to potrebno. Ovo je odlično vreme za vođenje dnevnika i bezbedno mesto da izrazite sve svoje negativne emocije.

Strelac

Ako ste planirali putovanje u ovo vreme, učinite to. Ovo je odlično vreme za odmor ili planiranje sledećeg boravka. Promena okruženja može vam pomoći da promenite način razmišljanja.

Jarac

Mesec jagode je idealno vreme da se potapšete po leđima. Prestanite da dozvolite da vas obuzme sumnja u sebe i počnite da menjate dnevni narativ koji sebi govorite.

Vodolija

Ovog meseca pokušajte da iskoristite svoju kreativnu stranu da biste postigli svoje ciljeve. Prirodne kreativne ideje će doći do vas. Vodite dnevnik snova i obratite pažnju na svoj unutrašnji dijalog u ovom trenutku. Vreme je da ostvarite svoje snove.

Ribe

Ribe će morati da provode vreme blizu vode da bi se napunile energijom. Dozvolite sebi pauzu i fokusirajte se na razvijanje jutarnje i večernje rutine koja vam odgovara. Ovo je takođe odlično vreme da postavite ciljeve i dozvolite sebi da sanjate.

Turski horoskop otkriva kojih 5 znakova će biti posebni miljenici sreće do kraja 2023.

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
157 Shares
157 Shares
Share via
Copy link