Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za jun 2020. godine

Prošlost će mnogima zakucati na vrata tokom juna 2020. godine. Maske uljudnosti i vernosti padaju u vodu, na snazi je retrogradna Venera (koja je već donela slabljenje i umiranje pandemije, kao što smo objavili 17. aprila). Mesečni horoskop za jun donosi slatke bele laži i brojna iznenađenja.

Ovan

Posao

Koliko god se trudili da se dobro skoncentrišete na posao, ipak vam to ne polazi za rukom. Prijatena nervoza ili nemir vam ne daju mira i to vas usporava, frustira i onemućava vam da se kvalitetno posvetite obavezama. Takođe, unutar porodice vlada nesklad.

Preporuka je da idete sirtnim, sigurnim koracima i da budete strpljivi, ovo je mesec koji to od vas traži da biste kasnije mogli krenuti napred.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku, različiti uglovi gledanja na zajedničke interese izazivaju rasprave. Partner ne popušta i ako želite mir u kući, vi morate biti fleskibilni.

Ako ste slobodni, socijalne mreže su izvor informacija ali sada i mesto putem kojeg možete započeti romansu sa jednom mlađom osobom.

Zdravlje

Neispavani ste, prekid sna i to se odražava na vašu vitalnost.

Ko usvoji ove reči čuvenog ruskog astrologa pronaćiće sreću i put ka uspehu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Reklama

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

338 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap