Horoskop Ljubavni horoskop

Retrogradna Venera: U junu puštanje s lanca i talas nadolazeće strasti

Venera će ući u retrogradni hod 13. maja. Ulazak planete ljubavi u retrogradni hod uvek znači jedno: nesputana ljubavna strast i slatke bele laži u odnosima.

Retrogradna Venera će od 21. maja istovremeno praviti (u startu) vijugavi kvadrat sa Neptunom u Ribama.

Svima onima koji su se navodno odrekli određenih poroka i neverstava sada sledi period izazova i iskušenja koji će mnoge vratiti natrag u „blato“ – što će koincidirati sa slabljenjem (nestajanjem) pandemije i parcijalnim povratkom uobičajenog svakodnevnog funkcionisanja.

Oko 1. juna 2020. godine dodatni izazov biće i kvadrat sa Marsom u Ribama pa će uljudnost, vernost i postojanost među u mnogim ljubavnim vezama naići na prepreke usled nadolazećih talasa strasti koja će mnoge, sada „puštene sa lanca“ ubaciti u period nezrelog zaljubljivanja kao i ljubavne konfuzije i flert.

Vraćanje na direktan hod početkom jula meseca dovodi do stabilizacije u ljubavnim i partenrskim odnosima tamo gde postoji dovoljna doza prostora, zbog relativno olakšavajućeg trigona sa retrogradnim Saturnom u Vodoliji, kao i sekstilom sa jakim Marsom.

Ipak, uprkos nekim novim impulsima, uticaji ovakve Venere neće zaista fiksirati ništa u ljubavnim vezama što već nije prethodno fiksirano.

Posle ponovnog, poslednjeg kvadrata sa Neptunom na kraju boravka u ovom znaku čeka je ne baš prijatan kvinkuks sa istim tim retrogradnim Saturnom koji će doneti povremena zahlađenja i kraća odvajanja za sve one parove kojima fali nekakav zdravorazumski element u odnosima.

Bilo kako bilo – za vreme ovakve Venere toplo se savetuje da verbalizujete i pišete poruke ljubavi koje će se zatim širiti među istomišljenicima. Tako ćete širiti osećaj lakoće u međuljudskim odnosima i olakšati misli mnogima u ovim turbulentnim vremenima.

4 znaka koji teško podnose zabrane i stroga pravila, zato budite pažljivi sa njima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

118 Shares
118 Shares
Share via
Copy link