Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za avgust 2019. godine

RIBE

Posao

Merkur na samom početku avgusta kreće direktno i omogućuje vam da se oslobodite kreativnih blokada koje ste imali u prethodnom periodu. Očekuje vas više uspeha u oblastima zabave, ugostiteljstva i dizajna.

Kvadrat Venere sa Uranom doneće vam neočekivane teškoće u oblastima saobraćaja i usluga. Na neočekivane teškoće ćete nailaziti u nedavno započetim pregovorima oko finansiranja aktuelnih radnih zadataka. 7. i 8. avgusta će Sunce i Venera praviti trigon sa Jupiterom koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere.

Unapređenje i premeštaj na radno mesto gde vas očekuju bolja plata i uslovi biće nakon dužeg vremena zastoja opet u izgledu.

Dobićete čak i obećanje od rukovodstva firme da se samo još malo strpite dok ne reše neke sitnice oko toga. Na novom radnom mestu ćete se naći do sredine meseca.

Merkur će 11. avgusta ući u znak Lava i već ćete dobiti nova zaduženja koja će vam odgovarati. Započećete pregovore i pripreme oko novih projekata.

Najviše uspeha vas očekuje u oblasti usluga koje uključuju komunikaciju i tehničku podršku korisnicima.

Venera će praviti konjunkciju sa Suncem 14. Avgusta. Proširićete ponudu vaših usluga, što će uvećati vaše prihode. Dobitke ćete ostvariti ako se bavite uslugama ulepšavanja kao što su frizerske i kozmetičke usluge.

Između 18. i 23. avgusta Mars, Venera i Sunce će ući u znak Device, što će vam doneti povoljne uslove da ostvarite proboj na polju javnosti, da sklopite nova poslovna partnerstva i potpišete nove ugovore koji će vam doneti značajan profit u budućnosti.

Vaša popularnost će biti uvećana, posebno ako se bavite javnim poslovima, poslovnim prezentacijama i ako radite u sektoru za ljudske resurse.

Očekuje vas veća zarada od planirane jer ćete biti vešti u rešavanju administrativnih stvari.

Nezaposlene Ribe će uspeti da dobiju stalan posao u svojoj struci, kao i u oblastima usluga. Dobićete mogućnost da se zaposlite u pravnim i administrativnim oblastima.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Očekuje vas bolja komunikacija i ostvarenje napretka u odnosima sa partnerom već od početka avgusta jer će Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi krenuti direktno.

Uspećete da se usaglasite oko nekih dogovora koje ste imali od ranije u vezi zajedničkih planova i ciljeva.

Pokazaćete više inicijative oko zajedničkog vremena, što će vašem partneru prijati.

Sredinom avgusta će Merkur praviti kvadrat sa Uranom, što će dovesti do iznenadnih nesporazuma sa voljenom osobom.

Oboje ćete biti napeti, svako zbog svojih obaveza na poslu i to će se negativno odraziti na vašu vezu. Uspećete vrlo brzo to da rešite.

Počećete više da izlazite sa partnerom na mesta koja oboje volite da posećujete, kao što su bioskopi i restorani.

Ako ste slobodni:

Odlučili ste da se na vraćate u bivše veze, mada vas je neko iz prošlosti pokušavao da nagovori da pokušate ponovo.

Ne želite da ponavljate stare greške. Jedno novo poznanstvo će vam delovati kao pogodna prilika za ulazak u novu vezu ali ćete u početku biti na oprezu, upravo zbog ranijih loših iskustava.

Kada se nakon nekog vremena viđanja, izlazaka i bližeg upoznavanje uverite da možete pokloniti poverenje novoj simpatiji, očekuje vas skladna veza koja će vam doneti sklad.

Nešto starije Ribe će početi da izlaze sa osobom koju su još ranije upoznali kroz poslovne aktivnosti. Bili ste nesigurni da li se toj osobi dopadate, a ona vam je već nekoliko puta direktno pokazala naklonost.

Odlučićete da iskoristite šansu.

Zdravlje

Potrebno vam je više kretanja. Praktikujte odlaske u prirodu i na sportsko-rekreativne aktivnosti u slobodno vreme. Plivanje je aktivnost koja će najviše doprineti stabilnosti vašeg zdravlja.

Pojačaće vašu fizičku kondiciju, omogućiti vam psihofizičku relaksaciju i napuniti vas energijom. Budite više na suncu ali samo u popodnevnim satima kada nije jako.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od kaloričnih namirnica kako biste bili u top formi. Meso i ribu možete češće da konzumirate.

Voće i povrće jedite svakodnevno, posebno dinje, breskve, grožđe i banane. Salate i miksevi od voća i povrća će vam izuzetno prijati. Izbegavajte brzu hranu.

Potreban vam je B vitamin, magnezijum i kalcijum.

Srećni brojevi

6, 10, 15, 21, 24

Savet za svaki znak Zodijaka, kako bi mu život krenuo na bolje

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
904 Shares
904 Shares
Share via
Copy link