Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za april 2021. godine

Mesec april 2021, sezona Ovna i uzavrelih strasti. Pred nama je nepredidiv period u svakom pogledu, naročito od u drugoj polovini aprila, kada su izgledi za sukobe povećani. Mesečni horoskop za april 2021. nam donosi tenzije, ali i povećanu dozu zdravoog optimizma nakon 14. aprila, kada Venera ulazi u znak Bika.

Do 21. aprila je Mars u Blizancima, što će biti izuzetno produktivan poslovni period za profesije koje su vezane za komunikaciju, transport, veze. Dakle, prilike su otvorene, ali se preporučuje dodatni oprez zbog visoke napetosti.

Ovan

Posao

Dragi Ovnovi, ovo je vaš period godine i zato je vreme da se vratite u redovan kolosek.

Za početak, izlazite sa novim poslovnim idejama koje želite realizovati, a već u prve dve nedelje meseca aprila ćete videti i prve rezultate.

Kako je vaša vladajuća planeta u znaku Blizanaca do 23. aprila, komunikacija će biti naglašena a veliki broj pripadnika vašeg znaka očekuju i kraća poslovna putovanja.

Oprezno u saobraćaju.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku, planeta ljubavi u prvoj polovini meseca omogućava sklad i harmoniju u odnosu sa partnerom.

Obratite pažnju na komunikaciju nakon 14. aprila, jer su tada mogući sukobi.

Slobodni pripadnici vašeg znaka, prolaskom Venere preko prirodnog polja ličnosti su spremni za akciju i flert.

Pojavljuju se dva kandidata, međutim, ovo je ipak nešto što će biti kratkog daha, pa ćete se u drugoj polovini meseca maksimalno posvetiti poslu.

Zdravlje

Povedite računa o ishrani i unosu šećera u organizam.

Ovan, Bik, Blizanci i Rak imaće najromantičnije proleće 2021. i svemir će im svima udeliti po crvenu ružu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
655 Shares
655 Shares
Share via
Copy link