Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za april 2016. godine

Mesec april koji traje 30 dana započinjemo promenom Merkurovog znaka u Bika, odnosno Venerinog u znak Ovna. Šta nam ova promena donosi, šta kažu zvezde?

OVAN

Posao: Šta bi Ovnove drugo čekalo u mesecu u kom slave rođendan osim uspeha, napredovanja, finasijskih dobitaka i isunjenja zadatih ciljeva. Mesec april je ipak u znaku Ovna, a vama to svakako pogoduje na poslovnom planu.

Ljubav: Romantičan i harmoničan odnos za sve Ovnove koji su u braku, a za one slobodne dinamičan mesec. Ukoliko ste slobodne očekujte da će vam prići neko nov, jer ovog aprila zračite posebnom energijom.

Zdravlje: Zdravlje će vas dobro služiti.

BIK

Posao: Mesec dodatnog usavršavanja, ali i stagnacije. Prijaće vam mirno more na poslovnom planu, jer ste očekivali nekakav vid stabilizacije i smirivanja. Obaveze ovog meseca aprila završavate rutinski i bez preteranog napora.

Ljubav: Zaintrigiraće vas Ovan, Škorpija i Vaga baš ovog meseca. Iako ne znate šta žtelite na polju ljubavi, jasno vam je da ne želite o tome mnogo drugima da pričate.

Zdravlje: Dobro se osećate.

BLIZANCI

Posao: U ovom mesecu ispravljate greške koje ste prethodnih meseci pravili. Sada imate dobru poslvnu strategiju, a i zvezde su vam u aprilu više naklonjene. Dobro razmotrite svaku poslovnu opciju.

Ljubav: Blizanci u braku ili dugim vezama čeznu za romantičnim trenutcima, jer ste se učaurili u skadan odnos koji polako prelazi u svakodnevnu dosadnu rutinu. Ukoliko želite nešto da promentite moraćete sami to da učinite.

Zdravlje: Dobro se osećate.

kruna_pletenica
Youtube printscreen

RAK

Posao: Vašu poslovnu situaciju otežava retrogradni hod većine važnih planeta, ali ne brinite. Čak i ako upadnete u manju finasijsku krizu, videćete ko su vam prijatelji i rođaci i će od njih se potruditi da vas iz takve situacije izvuče.

Ljubav: Manje neprijatnosti očekujte od partnera ukoliko ste u braku, ali vi ćete svojom staloženošću sve to brzo rešiti. Slobodni Rakovi će se ovog meseca više družiti i stvoriti priliku da upoznaju neku novu osobu.

Zdravlje: Potrebno je da više vodite računa o svom zdravlju.

Idi na sledeću stranu >

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link