Horoskop Horoskopski znakovi

Ovna, Bika i Lava od 3. juna pokreće divlja i luda energija, zabaviće se kao nikada u životu

devojka-sreca

„Okrivi Mesec u Lavu“ trebalo bi da bude slogan od sutra, jer ćemo sagorevati energiju kao ludi. Nešto od te energije biće plodonosno i kreativno, a nešto preterano i radikalno.

Kada ne znamo šta da radimo sa tonom i po kreativnog goriva kojeg dobijamo od Meseca u Lavu 3. – 5. juna, mnogi će samo poželeti da luduju.

S vremena na vreme, to je sve što želimo: pravo da se zabavljamo, kako hoćemo kad hoćemo i sa kim hoćemo. Želimo da se zabavimo, a to izgleda kao dovoljno jednostavna ideja, zar ne?

Posebno sa junom koji je stigao i koji predstavlja sve mogućnosti koje leto pruža. To je to, narode. Vreme je da se zabavimo, divlje, ludo i brzo.

Mesec u Lavu je tranzit koji nam pomaže da vidimo radost života.

Osećamo se samouvereno i smelo tokom ovog perioda.

Potpuno smo se investirali u to da svako iskustvo koje imamo pretvorimo u pozitivno.

Ovaj tranzit ne ostavlja mesta za anksioznost ili depresiju. U stvari, tokom ovog vremena, mnogi od nas koji su se osećali malo ‘izmešteno’ mogli bi dobiti nalet pozitivnosti, što će nas inspirisati da izađemo i zabavimo se za promenu.

Svi horoskopski znakovi su pogođeni ovim ‘tranzitom za žurke’; međutim, neki od nas će dobiti veliki prasak, pružiće im se prilika da se provode kao nikad u životu. Zabavite se odgovorno, ako ikako možete.

Vikend je pred nama, a evo tri horoskopska znaka koji žele zabavu više od ljubavi od 3. do 5. juna 2022. Sve to zato što je Mesec u Lavu.

Ovan

Pa, nemojte se iznenaditi kada vidite da se ovde spominje vaš horoskopski znak, jer prokleto dobro znate da ste osoba koja ne može da odbije dobar provod ako vam ga neko ponudi. I tako ćete, tokom Meseca u Lavu, ispuniti i ostvariti ovaj deo svoje prirode.

Ni tajming ne može biti bolji, jer ste se osećali zatvoreno i uznemireno tokom retrogradnog Merkura, koji se takođe završava. Sa Mesecom u Lavu, idete pravo na vrh; želite zabavu i ništa vas u tome ne sprečava.

Ako vam ‘žurka’ znači i kupovina, neka bude tako. Ako to znači da se zabavite sa prijateljima u kul, novom restoranu, neka bude tako.

A ako to znači da zaplešete i osetite se slobodnim prvi put u periodu koji se čini dugim kao vekovi, samo napred i uradite to. Vaš je trenutak da se osećate dobro.

Bik

Nije da vam je čak bio potreban poziv da odete tamo gde idete ovog vikenda, a to je, naravno, pravo na zabavu, gde ćete se osećati dobro i izgledati dobro zabavljajući se.

Bićete srećni, srećniji nego što ste bili neko prilično dugo vreme. U stvari, čak se i ne sećate kada ste se ovako dobro osećali.

Mesec u Lavu vam odlično stoji, jer vas drži nasmejanim. A ko može da odbije išta gledajući taj vaš osmeh? Šarmiraćete svakoga ko vam se pridruži na vašem ‘pohodu’, i to je u redu jer volite da budete centar svake zabave.

U stvari, ne možete si pomoći, pa kada tranziti poput Meseca u Lavu nastanu, spremni ste za to. Jun je. Vreme je za divljanje, znojenje, zabavu. I da, da jedemo, naravno…nikada ne zaboravljamo vas i vašu ljubav prema hrani, Bikovi.

Lav

Kada želite da se zabavite, kuća gori — da tako kažemo. Vi ste onaj kome svi žele da budu blizu tokom Meseca u Lavu, i to ima smisla jer ovaj tranzit u vama otkriva sve što je zabavno, uzbudljivo i pozivajuće.

Dočekujete prijatelje u svoj život i vodite računa o tome da se svi osećaju kao kod kuće.

Iako sami možete biti zabava kojoj god zabavi da prisustvujete, to je upravo ono što vam se sviđa. Želite da se bavite sobom bez inhibicije, a od 3. juna imaćete priliku da uradite upravo to.

Ono što je interesantno je da niste kao uključeni u struju samo tokom Meseca u Lavu, već ste inače u odličnoj formi.

Pokazujete izvrsnost u svemu što radite, čak i ako sano plešete po sobi bez odeće.

Vi ste apsolutno najbolji u svom najboljem periodu i želite da podelite taj osećaj sa svima.

Devicu, Jarca i Vagu očekuje nezamisliv uspeh, nizaće pobede do 23. oktobra

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.8K Shares
1.8K Shares
Share via
Copy link