Horoskop Horoskopski znakovi

Devicu, Jarca i Vagu očekuje nezamisliv uspeh, nizaće pobede do 23. oktobra

srecne devojke

Retrogradni Saturn započinje retrogradno kretanje 5. juna i tako će biti sve do 23. oktobra. Većina Zodijaka tokom ovog perioda imaće profesionalne i finansijske probleme, jer kada planeta rada, marljivosti, strpljenja i posvećenosti krene unazad, sve njene glavne karakteristike osetno slabe.

Savet astrologa je da tokom ovog perioda ne budete previše smokritični prema sebi, već da iz svojih pogrešaka marljivo učite.

Međutim, tokom ovog generalno neslavnog perioda tri Zodijaka doživeće veliki uspeh, a pobede će nizati tokom čitavog leta.

Devica

Saturn vrlo često zna bogato da nagradi vredne i savesne radnike, a prema osobama rođenim u znaku Device biće najšire ruke.

Vredna i predana kakva jeste, Devici će Saturn vratiti sve ono na čemu je do sada bila uskraćena. Device sa manjkom samopouzdanja u prvi mah neće primećivati ove blagodeti, ali tokom letnjih meseci počeće da uviđaju da su glavne zvezde predstave.

Jarac

Jarčevi važe za miljenike Saturna i sve do finiša meseca oktobra očekuju ih radikalne sudbinske promene. Ako ostanu pribrani i nastave vredno da rade, nijedna prepreka Jarčevima neće biti nepremostiva.

Za Jarca od 5. juna počinje jedan od najboljih životnih perioda i bila bi neviđena tragedija da ga ne iskoriste.

Vaga

Snaga retrogradnog Saturna učiniće da Vage osete svoju nadljudsku unutrašnju snagu. Inspirisana i ohrabrena, Vaga će na polju posla prikazati sav svoj raskošni potencijal.

Pored profesionalnih uspeha, Saturn će Vagama ukazati i na njihovu srodnu dušu za kojom već dugo tragaju. Pred njima je leto ispunjeno filmskom romantikom, prepuno poznanstava. Zauzete Vage dodatno će učvrstiti svoj ljubavni odnos.

4 horoskopska znaka u leto 2022. čeka luda ljubavna avantura

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

6K Shares
6K Shares
Share via
Copy link