Horoskop Horoskopski znakovi

Merkur ulazi Lava 27. jula i donosi olakšanje i izlazak iz krize

devojke
Foto: Lookstudio

Merkur ulazi u Lava 27. jula i to neće doneti uobičajenu dramu kao što smo navikli. Ove godine Merkur u Lavu doneće puno emocija zbog energije koju su doneli Jupiter, Saturn i Uran.

Osetićete kao da se vaš um širi i raste a konačno ćete shvatiti da je dobar deo stvari koje  što ste smatrali stvarnim samo fantazija. Međutim, to ne znači da biste trebali napustiti svoja uverenja i razmišljanja, samo morate prihvatiti delove koje želite i zanemariti ostale informacije.

Ispod je vaš horoskop za Merkur u Lavu. Obavezno proverite i za svoj podznak.

Ovan

Vreme je da izađete iz zone udobnosti i preuzmete više rizika. Postali ste kruti i priklonili se svojim svakodnevnim aktivnostima, kojima fali malo začinjavanja. Prigrlite svoje strasti i polet za životom.

Bik

Ti ne ideš na zabavu, zabava dolazi k tebi. Iako želite da izađete napolje i budete sa svojim prijateljima, otkrivate da vam ples u pidžami kod kuće sa vašom ekipom donosi više udobnosti i radosti nego što ćete biti zainteresovani za večernji izlazak.

Blizanci

Komunikacija je vaša jača strana. Sada otkrivate da su drugi voljni da sa vama zrelo stupaju u kontakt i vode teške razgovore koji su važni. To će vam omogućiti da razumete svoje prijatelje, porodicu i partnera na dubljem nivou nego što ste ikada pomislili da je moguće.

Rak

Pravo je vreme da razgovaramo o načinima na koje možete otplatiti postojeće dugove. Ako ste iskreni i realni u pogledu svoje finansijske situacije, onda možete stvoriti prilive u svom novčanom toku i štednji. To će postaviti smer budućnosti vašeg bankovnog računa i novčanika.

Lav

Znatiželja je možda ubila mačku, ali lavu to ne odgovara. Ovo vas neće ometati u traženju novih načina da razumete svet oko sebe. U stvari, želećete da istražite više filozofija i steknete više znanja nego ikad. Svet raste, ali raste i vaš um.

Devica

Umesto da izražavate  svoje mišljenje, odlučujete da svoje misli zadržite za sebe. Razlog je taj što se pokazuje da sva ta neuredna drama samo stvara buku. Nikada se ništa ne postiže nametanjem stavova zbog čega se trenutno i odmarate od priče.

Vaga

Pravo je vreme da se ponovo povežete sa starim i novim prijateljima. Otkrićete da je vaš tim izvor inspiracije, jer vam uvek daju nadu i pomažu vam da hranite svoje snove. Recite „da“ kad vas pozovu na piće, večeru ili šetnju.

Škorpija

Vreme je da na poslu zatražite povišicu. Iako možete oklevati, imajte na umu da u sadašnjosti nema boljeg trenutka za povišenje glasa. Bićete prijatno iznenađeni odgovorom vašeg šefa, čak i ako sada ne mogu da vam daju povišicu.

Strelac

Uključite svoj um u istraživanje različitih pogleda i kultura. Otkrićete da su vam mnoge stvari izuzetno fascinantne, što će vas nadahnuti da u bliskoj budućnosti napravite više putovanja. Otvorite svoj um i srce svetu u celini i svemu onome što vam on nudi.

Jarac

Pozovite pouzdanog prijatelja, člana porodice ili finansijskog savetnika koji vam može dati povratne informacije i savete o tome kako da baratate novcem. Ako zatražite, pružiće vam uvid u najbolje načine za ulaganje gotovine, što će se pokazati vrlo korisnim i izuzetno unosnim.

Vodolija

Za razliku od vas koji ste čitav dan u svojim poslovina , sada želite da komunicirate 24/7. Ova trenutna promena u vašem ponašanju zbuniće druge, jer su navikli da tokom dana budete orijentisani na posao. Ali, neće im smetati vaša zaigranost. U stvari, uživaće.

Ribe

Postajete profesionalac u pravovremenom preuzimanju i izvršavanju zadataka i projekata. Toliko ste sigurni da ste voljni i želite da pomognete kolegama u radu. Samo budite sigurni da neće iskoristiti vašu ljubaznost.

Ova 2 horoskopska para su živi dokaz da je večna ljubav apsolutno moguća

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

944 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook Messenger
  • Viber
  • Pinterest
  • More Networks
944 Shares
Copy link