Horoskop

Merkur u Blizancima donosi totalnu propast i ozbiljne probleme za Vagu, Jarca i Škorpiju

devojka u problemima

Merkur je ušao u Blizance 14. juna, što znači da sledi odmor od retrogradnog perioda, ali i još mnogo toga. Budući da je ušao u Blizance, to znači da ćemo da budemo posebno komunikativni, znatiželjni i društveni

Bićemo malo više skloni ka tome da uživamo ​​u sticanju površnog znanja o mnogim temama, i bićemo posebno pronicljivi kada je u pitanju rasprava ili iznošenje stavova, piše Naj Žena.

Igre reči, trivijalnosti, informacije i pregovori su sada na prvom mestu i sve je mnogo ubrzanije i užurbanije.

Ali budite oprezni, zbog prebrzog razmišljanja i donošenja ishitrenih odluka, koje su bile naglašene tokom ovog tranzita, pokušajte da budete umereniji, smirite neodoljivu želju za nekom akcijom.

Vreme za nove avanture

Sada je pravo vreme da se zaljubite, jer je komunikacija bez napetosti, brže se upoznajemo sa drugima, hrabriji smo u pravljenju prvog koraka.

Iskoristite ovaj tranzit, jer je konačno došlo vreme da udahnete pozitivnu energiju planete Merkur, koja će da nam potraje sledeće tri nedelje, a tokom ovog tranzita Merkur će najviše da pogodi Vage, Jarčeve i Škorpije.

Vaga

Vage očekuju promene na polju partnerstva, mogući su iznenadni prekidi, ljubomora, prevelika kontrola.

Poželećete da držite sve konce u svojim rukama, ali to neće da bude moguće tokom ovog tranzita, pa su i nervoza i napetost uključeni u celu ovu zbrku Merkura u Blizancima.

Jarac

Jarčevi su majstori hladnoće i sjajni su u organizaciji, ali sad će malo da skrenu sa puta. Očekuju vas promene u poslovnom i emotivnom životu.

U poslovnom smislu bićete daleko od dobro organizovane osobe, previše ćete da komunicirate i ništa posebno nećete da postignete.

Na emotivnom planu okovi oko hladnog srca polako padaju, spremni ste za novu ljubav.

Škorpija

Kod Škorpija polje porodice i kuće unosi nemir tokom ovog tranzita. Mogući su sukobi s članovima porodice, pa pazite na reči koje upotrebljavate!

Blizanci, Rak i Strelac biće najsrećniji u ljubavi do 26. juna, partneri će ih oboriti s nogu

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

241 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap