Horoskop

Blizanci, Rak i Strelac biće najsrećniji u ljubavi do 26. juna, partneri će ih oboriti s nogu

par

Mnogi od nas će osetiti olakšanje kada sezona Raka počne 21. juna 2022. godine, a za tri horoskopska znaka nedelja od 20. juna do 26. juna 2022. donosi sreću u ljubavi.

Sezona Raka nam donosi duboku potrebu za sigurnošću. Moramo da znamo da smo u vezi zasnovanoj na lojalnosti i posvećenosti. Moramo da se osećamo kao da je dom zaista tamo gde je srce.

Osećamo se fantastično i optimistično u pogledu uključivanja naših voljenih u stvari kao što su poboljšanje doma, hobiji i umetnost.

Ova nedelja će pomoći parovima u vezi sa njihovim odnosom.Kako energija Blizanaca nestaje, počinjemo da se osećamo bolje u vezi sa onim što imamo umesto da stalno razmišljamo o onome što nemamo.

Naši romantični partneri će sijati u našim očima kao dragocene nagrade. Ovo je nedelja u kojoj možemo da napravimo korak unazad da vidimo koliko je neverovatna i divna osoba sa kojom smo povezani.

3 znaka zodijaka koji su najsrećniji u ljubavi, 20. – 26. juna 2022.

1. Blizanci

Niko ne oseća pritisak sezone Blizanaca tako kao vi, i da vam kažem istinu, pomalo ste umorni od muke i loše sreće koje ste imali.

Kako se sezona Raka brzo približava, počinjete da se osećate malo lakše u vezi sa životom uopšte, i kao da se sav stres u vašem životu rastvara pred vašim očima.

Dok ste u prethodnom mesecu vi i vaš partner uradili dovoljno traganja za dušom da biste izdržali ceo život, ova nedelja predstavlja novu ideju:

Više ne moramo da ‘razgovaramo o tome.’ U stvari, ono što ćete primetiti je da ste sve ‘razgovore’ koje ste vodili tokom poslednjih nekoliko nedelja, sa svojim partnerom? Uspelo je.

Oboje ste se toliko trudili da izlečite da niste primetili koliko je to dobro funkcionisalo.

Sezona Raka vam omogućava da to jasno vidite sada, počevši od ove nedelje. Ove nedelje se vi i vaš partner osećate kao da ste konačno dobili onaj romantični odmor o kome uvek pričate.

2. Rak

Sigurno ne postoji mesto kao što je dom. Volite da se osećate bezbedno i sigurno, a sada kada ste se našli u dobroj, snažnoj vezi, mogli biste da se osećate dobro, kao kod kuće.

Ove nedelje oboje uživate da ostanete između vaša 4 zida. Ako je vaš partner Rak, onda je to savršen spoj.

Kada Sunce uđe u vaš horoskopski znak 21. juna, osećaćete se kao da je crveni tepih postavljen samo za vas, osim što ovaj crveni tepih vodi pravo do vaših ulaznih vrata.

Šta se dešava iza zatvorenih vrata zavisi od vas i vašeg romantičnog partnera, ali ako zvezde imaju ikakve veze s tim (a sigurno imaju!), onda ćete videti neke dobre trenutke kod kuće sa partnerom koji ne može da vas se zasiti.

3. Strelac

Dok ste se prilično dobro kretali tokom sezone Blizanaca, iapk ništa nije tako opuštajuće kao sezona Raka, a ona dolazi na vaš put 21. juna 2022.

Konačno, nakon duge sezone pune argumenata i velikih razlika u mišljenjima, osećate kao da ste vi i vaš partner „diplomirali“.

Škola života može biti prilično edukativna. Tokom ovih poslednjih nekoliko nedelja, osećate da morate manje da učite i da iskusite više.

Ove nedelje radite upravo to. Pošto se ove nedelje osećate tako udobno i bezbedno, niste zabrinuti za raspoloženje, reakciju ili lojalnost vašeg partnera.

Ova nedelja je srećna, jer vam daje viziju da svog partnera vidite kao još jednog saputnika na ovom dugom putu koji se zove život.

Sada kada osećate jednakost i bezbednost u odnosu, znate da vi i vaš partner možete da se razvijate zajedno.

Ove nedelje ćete oboje planirati događaj koji će se održati krajem leta. Zabavna vremena su pred vama, Strelče, prenosi yourtango.com.

Pustite ih na miru: Ova 3 znaka do 3. jula MORAJU da budu sami, slobodni i svoji

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

160 Shares
160 Shares
Share via
Copy link