Magazin Novi Sad

Nasilnik koji je tukao onesvešćenog mladića je šef obezbeđenja MaxBeta i pobegao je u Crnu Goru

Mladić sa snimka brutalne scene nasilja u centru Novog Sada je Ivan Kontić, šef obezbeđanja u kockarnici Maxbet. Na autentičnom snimku sa nadzorne kamere se vidi kako Kontić krvoločno udara drugog mladića dok ovaj onesvešćen leži na zemlji.

Potom mu je, dok je ovaj onesvešćen ležao na asfaltu, naočigled dvadesetak svedoka polomio obe ruke u laktu i lomio mu je vrat. Ako preživi, žrtva će biti doživotni invalid.

Kako nezvanično saznajemo, žrtva je brat menadžera u Maxbetu.

Ostali radinici obezbeđenja u Maxbetu iz firme-ćerke MaxProtect se takođe vide na snimku kako stoje sa strane i posmatraju.

Jedan od njih je nakratko pokušao da odvuče kolegu, ali se brzo povukao. Svi su rekli novinarima da ništa neobično nisu primetili i da nije bilo nikakvih događaja.

U novosadskoj Hitnoj pomoći su sakrili od medija da je mladić koji je žrtva sadističkog prebijanja uopšte prevezn u Urgentni centar.

O napadu nisu bili raspoloženi da govore radnici koje su novinari Blica zatekli sinoć ispred objekta gde je mladić pretučen.

Kako tvrde, “ne znaju, niti su čuli da se nešto slično desilo kod njih u blizini ovih dana”. Ništa od onoga što se vidi na snimku.

Ivan Kontić je pre ovog posla bio šef obezbeđenja u diskoteci Paradizo i već je učestvovao u više nasilnih događaja.

U smenama je prema kolegama bio prilično agresivan i arogantan, rekao nam je jedan radnik Maxbeta koji je insistirao da bude anoniman.

– U poslednje vreme u firmi su velike tenzije. Sa početkom pandemije posao je naglo opao i nervoza je bila prisutna na svakom ćošku. Svi smo čuli priče da je dosadašnji vlasnik prodao Maxbet, ali to nama niko nije potvrdio – kaže ovaj radnik.

Policija krenula u potragu

Pripadnici Policijske uprave u Novom Sadu krenuli su u potragu za osumnjičenim mladićem.

– Intenzivno tragamo za I. K. (30) zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnjem mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga je oštećenom polomio obe podlaktice – stoji u pisanoj izjavi načelnika PU Novi Sad Milorada Šušnjića.

– Po nalogu nadležnog tužilaštva radimo na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i na pronalasku i hapšenju osumnjičenog – dodao je.

Huligan koji je tukao autističnog mladića je policijski inspektor i “heroj Novog Sada”

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.4K Share
1.4K Share
Share via
Copy link