Magazin

“Šta uradiše deca”: Martinu koja je skočila sa solitera sahranjuju zajedno sa sinovima

martina-soliter-novi-sad
Foto: Privatna arhiva

Danas će u Bačkom Petrovcu biti sahranjena Martina P. S. (23) sa svoja dva mališana, kojima je presudila zajedno sa svojim suprugom Lavom P. S. (25) kada su ubili svoju decu, nakon čega su, držeći se za ruke, skočili sa 17. sprata solitera u Novom Sadu.

Martinina porodica vidno utučena, danas će na večni počinak ispratiti ćerku i unučiće koje nikada nisu ni upoznali, s obzirom na to da je Martina svaki kontakt sa njima prekinula čak pre 5 godina, piše Kurir.

Tela majke i dvoje mališana dopremljeni su u seosku kapelu, dečaci će biti sahranjeni u belim kovčezima, dok je telo mlade majke u drvenom sanduku.

Komšije koje žive u blizini porodične kuće u kojoj je ranije sa ocem, majkom, mlađim bratom i sestrom živela Martina P. S. (23) su i dalje u šoku zbog cele situacije koja je zadesila njihove komšije.

– Ne možemo da verujemo šta se desilo, svi smo zaprepašćeni još uvek. Šta uradiše deca, još ubiše i dvoje malih, tragedija – kaže jedna komšinica za Kurir i dodaje:

– Martina je živela ovde pre, bila je normalna devojka, i cela njena porodica je malo povučenija, ali su dobri ljudi. Pet godina nisu već u kontaktu sa njom, našla je tog nekog, udala se i otišla, ko zna u šta je on uvukao – kaže komšinica ove porodice u Bačkom Petrovcu.

Da podsetimo, u petak 1. marta, na adresi stanovanja mladog bračnog para, koji su prethodno skokom sa 17. sprata solitera izvršili samoubistvo, pronađena su tela dvoje mališana.

Komšije su tada ispričale da su kamere zabeležile njihov ulazak u zgradu držeći se za ruke, a pritom nisu bili njihovi stanari, ubrzo su ispred zgrade, u dvorišnom delu, pronađena njihova tela u lokvi krvi.

Gradonačelnik Đurić oglasio se odmah posle tragedije koja je zadesila Novosađane, prema njegovim rečima, Novi Sad definitivno ne pamti ovakvu tragediju.

– Kao čovek zatečen san i užasnut činjenicom da su u našem gradu ugašena četiri mlada života od kojih su dva dečja – rekao je tada gradonačelnik Novog Sada.

Ukleti limanski soliteri: Samoubistva, požari, i zločin koji je potresao Novi Sad pre 12 godina

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
13 Shares
Share via
Copy link