Horoskop Horoskopski znakovi

Životi 3 znaka do 5. jula promeniće se iz korena zahvaljujući ludoj energiji Marsa u Ovnu

dnevni horoskop 11 maj

Mars u Ovnu može zvučati kao tranzit koji nanosi ozbiljan udarac, i na neki način to jeste… utoliko što nas ovaj tranzit može inspirisati do tog stepena da bismo na kraju mogli trajno promeniti svoje živote.

Od 24. maja do 5. juna 2022. osetićemo potrese iz ovog tranzita i postoji velika šansa da će ti potresi dovesti do velikih stvari.

Shvatite da smo još uvek u mraku u retrogradnom Merkuru, tako da smo se nekako navikavali na brze odluke i improvizovana dešavanja.

Sa Marsom u Ovnu, nema pitanja o tome koji tranzit dominira. On poseduje energiju koja osvaja ili ruši sve pred sobom.

Ovan nikada ne sedi na zadnjem sedištu, a kada je u tranzitu sa Marsom, svi možemo očekivati da ćemo delovati u skladu sa svojim idejama i pokrenuti stvari. Ovo je ‘akcioni’ tranzit; nećemo sedeti mirno.

Ovo je možda naša jedina šansa da pobedimo retrogradni Merkur do kraja. Tokom Marsa u Ovnu, biće nam – svima nama – data šansa da uradimo nešto novo i divno.

Bez obzira na to kakva je vaša situacija, ovaj tranzit će vas naterati da promenite nešto u svom životu … zauvek.

Ovan

Energija i motivacija biće vaše drugo ime, jer ste krenuli da, da tako kažemo, osvojite svet.

Nikada ne dozvoljavate da vas stvari ljudi i događaji obeshrabre, i iako ste sigurno odležali svoje vreme u zatvoru depresije, odbijate da živite tamo.

Vaš život se odnosi na danas, SADA, sadašnjost, i sve što ćete moći da osetite tokom Marsa u Ovnu je nada.

Šta god budućnost donese, bićete spremni za to i imaćete osmeh na licu dok je pozdravljate.

Lav

Uzećete tu prelepu Marsovu energiju u Ovnu i primeniti je na sve prave stvari, što znači vaš ljubavni život i njegovo ‘održavanje’.

Osećali ste se malo smorenno i sada ste spremni da preuzmete odgovornost za ovu situaciju, što znači, ako se osećate smorenno, onda se ponašate smoreno, a to znači da vaš partner to oseća.

Ne želite da izneverite svog partnera pa uzmite tu energiju Marsa i dajte mu do znanja da ste još uvek živi i zdravi i spremni da tutnjite, blistate i pokorite svet.

Strelac

Postoji vrlo velika šansa da započinjete novu ljubavnu vezu, pa odvojte vreme i osetite stvari pre nego što stavite svoje srce na kocku.

Mars u Ovnu čini da se osećate kao da možda malo previše razmišljate o tome i da treba da živite više nego što je potrebno da planirate.

Dakle, spontanost je ključna ovde; ako previše razmišljate o svojoj novoj romansi, to će postati naporan posao i propustićete sve što dolazi sa novom ljubavlju. Opustite se i uživajte.

3 najbolje supruge Zodijaka – muškarci za njima gube glavu

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

197 Shares
197 Shares
Share via
Copy link