Horoskop Horoskopski znakovi

Mars je ušao znak Lava i narednih 6 nedelja sve će prštati od strasti

lepotica

Mars, planeta akcije, agresije i libida, poslednjih šest nedelja kretao se kroz svoj najmanje omiljeni znak, Rak. Ova ćudljiva vibracija konačno je nestala 11. juna, kada je Mars počeo da ubrzava iz emotivnog Raka i ulazi u blistavog Lava! Sledećih šest nedelja, do 29. jula, vatreni znakovi Ovan, Lav i Strelac napreduju, dok fiksni znakovi Bik, Škorpija i Vodolija ostaju da ‘tapkaju’ u mestu.

Lav je samoživ, tvrdoglav fiksni znak, i trenutno Mars poprima tu energiju. Lako ćete se usredsrediti i poći za nečim što zaista, zaista želite – i izgledati blistavo sve vreme!

Što se tiče vašeg ljubavnog života (Mars vlada libidom), pravo je vreme da budete malo sebičniji u krevetu! Zamolite svog partnera da se prema vama ponaša kraljevski i pobrine se za svaku vašu noćnu želju, a vi ćete se provesti nezaboravno – samo uzvratite uslugu!

Mars u Lavu čini da se osećate dramatičnije, kreativnije i blistavije, pa ako pravilno odigrate karte postaćete zvezda sopstvenog šou programa 24/7. Sledećih šest nedelja sve je u vezi sa “zatezanjem” vašeg života, uživanjem u centru pažnje i sijanjem poput zvezde kakva i jeste!

Ovan

Ljubav je za vas ovog proleća u vazduhu, Ovnovi! Zona romantike, strasti i zabave na vašem grafikonu postaje osvetljena Marsovom vatrenom energijom, tako da ste strastveniji nego ikad, imate stalno sreće i lepo se provodite pokazujući u krevetu sa svoju dominantniju stranu!

Lav

Osećate se življe nego ikad! Želite da upijete svetlost reflektora, zaslepite sve oko sebe i provedete vreme sa obožavateljima!

Ali dozvolite nekoliko saveta, Lavovi: Izaberite cilj i usmerite se pravo ka njemu/njoj uskoro. Ovo je početak novog, dvogodišnjeg ciklusa za vaš znak, a ono što sada započinjete imaće dugoročni značaj. Sve, od posla do neočekivane strasti i ljubavnog zanosa!

Strelac

Sa Marsom u zoni intimnosti vaše natalne karte tokom narednih šest nedelja, možete očekivati da će vaš ljubavni život postati vreliji i erotičniji nego ikad!

Pazite kada se muvate sa nekim, jer ćete praktično garantovano uzmuvati i svoja osećanja. Što za vas uopšte nije loša stvar, naprotiv – emocije i strast – vaša dobitna kombinacija!

Samo da preživimo sezonu Blizanaca do 22. juna i sve će biti lakše

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

592 Shares
592 Shares
Share via
Copy link