Horoskop Horoskopski znakovi

Samo da preživimo sezonu Blizanaca do 22. juna i sve će biti lakše

devojka-lice

Trenutno smo u jednom od najtežih period u 2021. godini. Bliži se dvostruki udar 10. juna – mlad Mesec i pomračenje Sunca. Istovremeno, retrogradni Merkur je na svom vrhuncu (od 29.05. do 22.06.) tako da smo u periodu u kojem možete da očekujete nevolje i komplikacije u vezi a poslom i plaćenjem, ali i neverstva i naprasne raskide.

Astrološki gledano, mi smo u njenoj gužvi – i veći deo ove energije doći će do vrhunca u četvrtak, 10. juna, kada Blizanci ugošćuju novi mesec i prstenasto pomračenje Sunca. Deo sunca će i dalje biti vidljiv tokom ovog pomračenja (kao što je slučaj sa delimičnim i prstenastim pomračenjima), ali to neće umanjiti njegove efekte na nas ovde na Zemlji.

Položaj planeta će posebno loše će uticati na 3 horoskopska znaka, kojima su ugrožena polje komunikacija, emocija i karijere, pa su moguće brojne nesuglasice i oluje.

Rak

Pravićete brojne greške, a konkurenti će lako namirisati vaš neuspeh. Biće vam potrebna velika snaga do sezone Raka 2021. godina, ali ne zaboravite da je vi imate u sebi.

Budite oprezni kome verujete i šta potpisujete, naročito tokom faza retrogradnog Merkura. mogući su finansijski problemi, ali na kraju ćete izaći iz ovog životnog testa kao mnogo jači.

Vaga

Vaši izazovi do kraja sezone Blizanaca 2021. godini povezani su sa poljem ljubavi. Očekuje vas jedan emocionalni rolerkoster koji će testirati granice vaše ljubavi. Pomeđana osećanja i zbunjenost otežavaju vam donošenje odluka, ali shvatićete koliko ste jaki i koliko možete da podnesete.

Ovaj izazovni period dogodiće se nakon 22. juna 2021. godine – tada se potrudite da budete svesni svih potencijalnih rizika i ne padajte pod pritisak. Neke karte biće otkrivene, a u ljubavnoj igri važno je da ostanete verni sebi i vlastitim vrdnostima.

Ovan

Jupiter u znaku Blizanaca donosi teške izazove za osobe rođene u znaku Ovna. Imaćete velike želje i brojna očekivanja, ali će se planovi blokirati. Previše ćete biti egoistični i mislićete kako možete pomeriti brda, ali se nećete posvetiti panovima i odlukama na pravi način.

Najbolji izlaz jeste da igrate na sigurno i dobro razmislite pre svakog koraka. Kada dođe do problema, sačuvajte smirneost i pružite sebi podrške. Ukoliko buidete previše samokritični, negativna osećanja će vas sve više sputavati na putu ličnog razvoja.

6 sudbinskih parova Zodijaka čije veze je nemoguće izbeći

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

277 Shares
277 Shares
Share via
Copy link