Magazin Poznati

Žene su sekle vene za Markom iz grupe 187, a on je i danas TOP frajer (FOTO)

marko-187
Foto: Printscreen

Grupa 187 obeležila je velikim delom muzičku scenu devedesetih.

Grupu su činili Marko Janković, Bane Kovačević i Peđa Radosavljević, a oformljena je davne 1996. godine.

Pesme koje su stvarali u periodu kada su uživali popularnost slušaju se i dan danas, piše Nova.

Međutim, Marko Janković odavno više nije u muzičkim vodama. Nekadašnji član grupe 187 ne eksponira se u medijima, ali i dan danas pripadnice lepšeg pola lude za njim.

Marko ulaže puno truda u svoj fizički izgled, te redovo vežba i posvećen je zdravoj ishrani, što se može zaključiti na osnovu njegovih objava na društvenim mrežama.

Janković je u potpunosti promenio zanimanje, pa se sada bavi dizajnom i konsaltingom, a u isto vreme je lajfstajl fotograf, kao i kreativni direktor.

Ovako je Marko svojevremeno govorio o njihovoj grupi, kao i o razlozima zašto su se raspali.

– Bilo je prilično teško. Niko od nas nije imao novca. Gru nam je napravio prvu pesmu 1996. godine. Zavisili smo od toga da li smo interesantni nekoj izdavačkoj kući. ‘Centroscena’ je izdala naša dva prva albuma, a onda smo potpisali ugovor sa ‘BK saundom’ i Ateljeom ‘Trag’, koji su napravili, zajedno sa nama, sve hitove. Posle samo mesec dana od izlaska prvog spota, iz svakog automobila u gradu se mogla čuti naša muzika, i to je budilo fenomenalan osećaj. U to vreme je moglo da se živi od koncerata, ako imaš dobrog menadžera, a mi smo ih imali nekoliko. Ali, koliko meda, toliko i trnja. Takav je to život bio – pričao je Marko za „Kurir“, pa je dodao:

– Muzika mi ne nedostaje. To je bila jedna interesantna faza, koju sam proživeo sa 20 godina. Sada sam u drugom filmu. Ključ sreće je da čovek bude zadovoljan sobom i pronađe za sebe posao koji ga ispunjava. Ukoliko ne može to, onda treba da se trudi da zavoli ono što radi, dok se ne ukažu neke bolje prilike.

Bio je omiljeni dečak Jugoslavije, gledali su ga milioni, a danas ga niko ne bi prepoznao

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link