Magazin Poznati

Marka Bulata pretukla supruga, završio u Urgentnom

bulat
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RAS SRBIJA Bulat sa ženom

Nakon što su popodne beogradski mediji preneli da je poznati pevač Marko Bulat je prevezen u Urgentni centar zbog povreda koje mu je nanela supruga Marija, uz navode da se incident dogodio u njihovom stanu na Novom Beogradu, za medije se oglasila i Marija.

Supruga Marka Bulata oglasila se za „24sedam“ i prokomentarisala ove navode.

„Ako mislite da ja ovakva, sitna i bolesna mogu njega da povredim, onda stvarno. Ne znam šta bih vam rekla, ne znam zašto je bio u Urgentnom, evo ja sam sad kod doktora, deca su nam se prehladila. Ja da njega povredim, to je stvarno nemoguće“, rekla je Marija.

Mako Bulat je dao izjavu u policijskoj stanici u Rakovici, koja je potom prosleđena u PS Novi Beograd.

On je u prisustvu advokata prijavio suprugu, a potom su i Marko i Marija upućeni u bolnicu radi pregleda, dok je Centar za socijalni rad u Rakovici obavešten o slučaju.

Mariji Bulat je uzeta izjava i njoj je izrečena hitna mera zabrana prilaska i udaljenja iz kuće u trajanju od 48 sati, kako piše Blic.

Marko je, kako saznajemo, nakon svađe i nasilja, uzeo svoje lične stvari i napustio njihov stan.

Podsetimo, poznati folker i njegova supruga više puta su se našli u centru pažnje javnosti zbog brojnih afera i skandala. Bračni par nalazio se više puta u centru pažnje javnosti zbog brojnih skandala koji su se za njih vezivali.

Marija Bulat već tri puta se našla u središtu afere sa kokainom.

U avgutu 2017. godine pevača Marka Bulata i njegovu suprugu Mariju privela je policija u Crnoj Gori zbog posedovanja narkotika.

Pripadnici barske policije tokom racije u baru na plaži „Tropski raj“ pronašli su u tašni Marije Bulat kokain i marihuanu. Marija je tokom ispitivanja tvrdila da je droga njena i da je ona konzumira. Protiv nje je tada podneta prekršajna prijava, jer je reč o manjoj količini narkotika, kako su tada pisali mediji.
Marko Bulat je tada takođe saslušan, a posle ispitivanja i priznanja njegove supruge da je droga njena i da je namenjena za ličnu upotrebu, pušten je iz policijskog pritvora.

I godinu dana pre ovog privođenja popularni pevač i njegova supruga našli su se u centru skandala zbog narkotika. Naime, tada je u velikoj akciji beogradske policije „Cunami“, uperene protiv narko-dilera, privedena je Marija Bulat zbog toga što je policija pronašla dva grama kokaina. Ona je kasnije sklopila dogovor sa Višim tužilaštvom u Beogradu. Priznala je, navodno, u zamenu za uslovnu zatvorsku kaznu, da je od dilera kupila dva grama kokaina.

Marija i Marko u braku su od 2015. godine, a pevač je svojevremeno izjavio da je odmah znao da je upravo ona prava žena za njega. Upoznali su se na njegovim nastupima, jer je Marija volela pesme Marka Bulata. Ubro su se zbližil, a onda vezu krunisali brakom.

Treći put uhapšena je na Novom Beogradu, kada je policija upala u kozmetički salon koji je u njenom vlasništvu. Prilikom akcije policija je pronašla izvesnu količinu droge, dve vagice za precizno merenje i zaplenili su 2.000 evra, kao i tri automobila, prenosi Nova.

Žena pevača Marka Bulata zbog kokaina iza rešetaka

Izvor: Blic

Redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
90 Shares
Share via
Copy link